Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
To dam mój ulubiony mem z dinozaurami XD

[Obrazek: 12354106_1682391238672422_1465649133_n.j...NQ%3D%3D.2]

Never forget z datą mnie zabijało, na tekst w chmurce nigdy nie zwracałam uwagi nawet xD

EDIT:
CO JA ZNALAZŁAM XDDD
http://www.chem.uw.edu.pl/SekcjaBHP/akty...obiety.pdf
Wiedzieliście, że kobiety nie mogą pracować pod ziemią? 8)
Odpowiedz
(07-03-2016, 19:27)Inka napisał(a):
(07-03-2016, 18:56)Carol napisał(a): EVERYBODY FEARED THE T-REX! x'DDDDDDDDDDDD
Obrazek
O MATKO BOSKA TA SCENA Z DEADPOOLA
DOSŁOWNIE PORYCZAŁAM SIĘ ZE ŚMIECHU WTEDY
Ja ryczalam ze zmiechu praktycznie caly czas, zastanawialo mnie ile osob na sali wychwycilo chocby nawiazania do green lanterna albo do wolverine origins gdzie strasznie potwornie deadpoola zmascili xd
Odpowiedz
Yey jaki słodziak Duży uśmiechhttps://m.facebook.com/story.php?story_f...5202694964
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Ja za 10 lat. <33333333
[Obrazek: CdJ9I5SWEAAQ2wg.jpg:large]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
JAKIE PIĘKNE DUŻE PSY *-* Aczkolwiek ja bym wolała takie Henryczki <3 W takim otoczeniu to by mnie można nawet żywcem zakopać <3
Odpowiedz
Nooo.;u; Marzą mi się takie duże pieseły, jak się tylko wyprowadzę, pierwsze co zrobię, to odwiedzę schronisko. <3
Odpowiedz
A ja jak tylko będę mieć jakieś laboratorium to wszczepię Brytyjczykom hormon wzrostu XDDDDD Już kiedyś z mamą żartowałam sobie, że sklonuję Henryczka i będziemy mieć armię perfekcyjnych kotków <333
Odpowiedz
(10-03-2016, 16:58)Ralveyn napisał(a): jak się tylko wyprowadzę, pierwsze co zrobię, to odwiedzę schronisko
Tez tak mowilam, a potem sobie zdalam sprawe z tego ile czasu i pieniedzy kosztuje utrzymanie psa + weterynarz gdyby sie cos stalo. Nawet kota bym teraz nie wziela pomimo, ze bym bardzo chciala.

Z tłumaczenia niemieckiego:
"Jego żona z kolei świadczyła usługi" x'DDDDDDDDD
Odpowiedz
^Shhh, ja to ogarnę, będę miał gromadkę piesełów. <3
Katechi, te koty są jakieś małe, że potrzebują takiego hormonu? o:

KOLEJNE POKI W DRODZE, CO TO SIĘ DZIEJE!
[Obrazek: 20160310_012529.png]
Nic o nich nie wiadomo, ale będą na telefon i omggg, ile radości w tym roku. ;____________________;
Odpowiedz
Nie, my też mamy Brytyjczyka i one właśnie są jednymi z masywniejszych kotów. Katetchi by chyba chciała kota rozmiaru Dobermana. xD
Odpowiedz
Brytyjczyki to jedne z największych kotów domowych xD Maine Coony są większe tylko, z tego co wiem, aczkolwiek mam nadzieję, że więcej dużych kociaków jest xD
Tak, ja bym chciała takiego Henryczka wielkości lwa, aczkolwiek jakby on był tylko nieco większy to wtedy dopiero strach żyć xD On jest już teraz tak silny, że masakra. Aczkolwiek kotu brata daje się bić, a to mała i chuda kotka :v
Odpowiedz
Jak chcesz duzego kota, to sobie Savannah kup Język to jest rasa, ktora stworzyli z polaczenia kota domowego z Serwalem. Ladne sa, ale w sumie nie wiem, czy u nas legalne. W Australii sa nielegalne.
Maine Coony tak, bywaja ogromne, znajomy mojej mamy mial Maine Coona wielkosci sredniego psa, potezny byl. I milusinski. :3
Odpowiedz
W Polsce legalne, ale chyba jakiś papier trzeba mieć. Fajne są. Duży uśmiech
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Jakie one duże *-* Ale przez Henryczka wszystkie niegrube koty wydają mi się wychudzone XDDD Ale taki Maine Coon ;--; Szkoda, że mamy tego kota brata, bo nikt go nie chce tak naprawdę i mama go trzyma tylko z litości i liczy na to, że stanie się grzeczny, ale jakoś średnio jej idzie wychowanie go :/ Trzeci kot to by było chyba za dużo... XD Poza tym nie wiem jak to będzie z taką długą sierścią, z Henryczkiem już są problemy, bo lata to po całym domu XD Tata by oszalał, jakbym takiego futrzaka sprowadziła XD
Ehhhhhh, chciałabym być psychologiem zwierząt XDDD Da się tak w Polsce?
Odpowiedz
Behawiorystą masz na myśli? Są różne kursy w tym kierunku.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości