02-03-2016, 22:30
Turn off the lights! xDDD
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
02-03-2016, 23:07
![]() Ta scena, awww. No i Janey wcześniej. "I'm going to marry the piss out of her." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-03-2016, 08:23
03-03-2016, 17:52
Też widziałam, ale wyglądało chyba normalniej... tak czy inaczej mnie trochę przerażają te Elsy wszędzie XD
Uśmiechłam się, bo ładny dzionek był ;-; Chociaż sklep z bułkami zamknięty.
03-03-2016, 21:06
Wenflon na dłoni zaliczony? >: D W ogóle się ostatnio zastanawiałem, czy jak się uczysz, to diagnozujesz u siebie jakieś choroby?XDD W Totalnej Porażce zawsze mówili, że studenci medycyny dzień przed sesją diagnozują u siebie wszystkie możliwe choroby no i w sumie mnie to max ciekawi.;;;
![]()
03-03-2016, 21:40
No na razie to nie miałam za bardzo jak, bo nie mam chorób jeszcze - do tej pory były same urazowe na anatomii albo genetyczne na biolomolo/biolmed, więc nie, ale po jednych zajęciach z psychiatrii jak zaczęłam czytać trochę w internecie to znalazłam zaburzenie idealnie do mnie pasujące, takie delikatne OCD (ale normalnie sklasyfikowane jako inne zaburzenie). Starsi koledzy mi mówią, że każdy student w toku nauki zidentyfikuje u siebie pełne spektrum chorób. XD
Z wenflonem to zwycięstwo życia bo udało mi się go uniknąć. <3 A robiliśmy sobie w przedramię, a nie w dłoń - zrobiłam Jankowi bez problemu. C: ![]() ![]() ![]()
04-03-2016, 19:17
ZAPROSIŁAM KOLEŻANKE DO WSPÓLNEJ GRY W WARCABY
ALE ONA NIE UMIE, ZAPOMNIAŁA JAK XDDDDDDDDD POPŁAKAŁAM SIE
04-03-2016, 21:26
Cytat:Już kilka dni informowaliśmy, że wykonawca przebudowy ulicy Dąbrowskiego złożył wniosek o kolejne przesunięcie terminu ukończenia prac. W piątek Głos Wielkopolski dowiedział się, że Poznańskie Inwestycje Miejskie nie zgodziły się na takie rozwiązanie, a remont ma zostać zakończony... jak najszybciej.a) czy to aby z pewnością Poznań? Nie ma pozwolenia na przedłużenie remontu o kolejne 5 lat? :OOOO b) "jak najszybciej" czyli i tak za kolejne 10 lat. ![]()
07-03-2016, 17:48
OMG NIE MOGĘ.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JA CHCĘ TERAZ TO JEDZONKO, AWWWWWWWWWWWW. <3333
T-Rex taki smutny.:<
![]()
07-03-2016, 18:56
EVERYBODY FEARED THE T-REX! x'DDDDDDDDDDDD
07-03-2016, 19:26
To jak już jesteśmy przy śmieszkowaniu z dinozaurami to zapodam jeden z moich ulubionych memów
XD
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|