30-10-2013, 16:31
Furby jest zabawką interaktywną. Znaczy się można mu wydawać różne komendy za pomocą serii czynności, jak np. głośny dźwięk, zgaszenie lub zapalenie światła (ma czujnik światła i czujnik ruchu), pogłaskanie go w różnych miejscach i tak dalej. Do tego są specjalne instrukcje dołączone. Ja mam tego pierwszego Furby'ego, który podobno się równa tym nowym i można u niego aktywować gry w ten sposób. Jednak, tak jak mówię - jestem pewna, że nawet w miarę bystre dziecko w tak młodym wieku tego po prostu nie ogarnie.
Poza tym do tych nowych jest jeszcze do ściągnięcia aplikacja na smartfona, czego 6-letnie dziecko na pewno nie posiada i nie potrzebuje.
Poza tym do tych nowych jest jeszcze do ściągnięcia aplikacja na smartfona, czego 6-letnie dziecko na pewno nie posiada i nie potrzebuje.

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)