04-07-2013, 13:19
Tak, OsuMesu ma sporo różnych, fajnych tama i miałem już upatrzone v4 w bardzo dobrym stanie ;p Wiem, że miała prawo być zajęta, bo był koniec roku, poprawy ocen itd, ale kilka razy pisała mi, że wyśle te dane do przelewu następnego dnia, a potem przestała się po prostu odzywać :< Chodzi mi o to - mogła chociaż napisać, że teraz nie ma czasu i żebym napisał później, bo w końcu się umawialiśmy. Rozumiem też wyjazd, bo to pewnie od niej nie zależy.
Chyba faktycznie jeszcze do niej napiszę, może się odezwie. Właśnie byłem zadowolony, że w takim świetnym stanie, bo teraz v4 w ogóle w Polsce trudno dostać, a jak jest, to najczęściej w niezbyt dobrym stanie
Rozumiem Cię, mi moje tmgc też by było trudno sprzedać
Chcę v4 właśnie głównie ze względu na postacie, bo są inne i bardziej mi się podobają xd
W każdym razie dziękuję, że napisałaś, może uda mi się jeszcze załatwić to tamagotchi u Osu
Chyba faktycznie jeszcze do niej napiszę, może się odezwie. Właśnie byłem zadowolony, że w takim świetnym stanie, bo teraz v4 w ogóle w Polsce trudno dostać, a jak jest, to najczęściej w niezbyt dobrym stanie

Rozumiem Cię, mi moje tmgc też by było trudno sprzedać

Chcę v4 właśnie głównie ze względu na postacie, bo są inne i bardziej mi się podobają xd
W każdym razie dziękuję, że napisałaś, może uda mi się jeszcze załatwić to tamagotchi u Osu