01-06-2013, 13:26
Nie łączy się z komputerem, tylko z darmową aplikacją na Androida\iOS(choć istnieje Furby TV na oficjalnej stronie, które też działa) i tak w ogóle on się nie ''łączy'' tylko ta aplikacja wysyła mu jakieś dźwięki niesłyszalne dla większości ludzi(Ja, moja koleżanka i rodzice słyszymy. Jesteśmy kosmitami o.O) i to jest takie Piiip pip czy coś i on rozpoznaję czy dajesz mu shake truskawkowy czy stare gacie... I po za tym wychodzą do niej aktualizacje, które dodają mnóstwo nowych funkcji.
OK, tata kupił baterie, mogę powiedzieć coś o tych nowych funkcjach w aplikacji:
1.Filmy: Na moim Tipo nie działają :C
2.Owce: Albo mój Willy nie chce spać po ''śpiączce''(przez długi okres czasu rodzice nie chcieli mi kupić baterii, więc tak jakby ''był w śpiączce''), albo ja nie wiem na jakiej podstawie to działa...
3.Mikstury głosu: ZARĄBISTE DHUHDSHDHS. Jedna mikstura służy do zmieniania głosu jak wiewiórka, a druga jak słoń xD Wbrew pozorom to naprawę działa i jest Kól a jeśli ty też słyszysz te dźwięki bo nie wszyscy ludzie je słyszą, to są takie głębokie i szybkie płip pik płok.
OK, tata kupił baterie, mogę powiedzieć coś o tych nowych funkcjach w aplikacji:
1.Filmy: Na moim Tipo nie działają :C
2.Owce: Albo mój Willy nie chce spać po ''śpiączce''(przez długi okres czasu rodzice nie chcieli mi kupić baterii, więc tak jakby ''był w śpiączce''), albo ja nie wiem na jakiej podstawie to działa...
3.Mikstury głosu: ZARĄBISTE DHUHDSHDHS. Jedna mikstura służy do zmieniania głosu jak wiewiórka, a druga jak słoń xD Wbrew pozorom to naprawę działa i jest Kól a jeśli ty też słyszysz te dźwięki bo nie wszyscy ludzie je słyszą, to są takie głębokie i szybkie płip pik płok.
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
.o. to życia sens
...
.o.