21-05-2013, 15:52
Dobry obiadek, fakt że nie było wfu, oceny z dzisiaj. i to, że jest taka wielka tablica u nas w szkole gdzie jest taka trawa i kwiatki duże i małe, mniejsze kwiatki to konkursy np szkolne i są tam uczniowie którzy w nich coś odnieśli, dalej są coraz wyższe etapy.. a najwyżsiejszy jest jeden jedyny piękny kwiatek z moim nazwiskiem :'D bo ten mój konkurs wojewódzki. Tylko ja ze szkoły zaszłam w tym roku tak daleko. : ) I uśmiechnęłam się dzisiaj przez taką wystawę prac w naszej szkole... to takie słodkie, mamy naprawdę sporo osób tutaj które interesują się mangą i anime, i było tyle fajnych, były prace nawet z Toaru Index, była Eucliwood z Kore wa zombie desuka, Higurashi i duuużo więcej tego. Jakoś zawsze mnie to cieszy, lubię tych fanów m&a z mojej szkoły. XDD Aż przypomina mi się klub otaku który "zakładaliśmy" na początku roku. XDDDDD I gofry z koleżanką! A raczej gofer na którego się złożyłyśmy a i tak dałyśmy mniej niż powinien kosztować i miałyśmy jednego... i jakiś dziadek stary podszedł i się zaczął trząść i "dajcie dziewczynki trochę" , "dajcie mi liza proszę" i takie teksty. XDDDD Potem się okazało że jaja se z nas robił. XDDDDD i jak jedna moja koleżanka dziś - kolejna....... - imię kogoś dla mnie ważnego pomyliła z nazwiskiem naszego wychowawcy, no kurde XDDDDDD kolejna która tak to pomyliła, to mnie baaaaardzo wkurza. :< ale umierałam bo ona myślała że se z niego żarty robimy, hahahah. XD