Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[akcesoria] Sklepik u Carol
[Obrazek: t5k5xf.jpg]

Jako, że szydełkowanie idzie mi już śpiewająco, postanowiłam robić różne ładne pokrowce na Tamagotchi. Z doświadczenia wiem, że najładniejsze i najwygodniejsze są sakiewki. ^__^
Ale robię też okrągłe pokrowce na Tamagotchi z kolorowym wyświetlaczem, które mają miejsce na ekranik i guziczki.
Na chwilę obecną dysponuję jedynie włóczką w kolorach: czarny, kremowy, wrzosowy.
Jednak, jeśli ktoś sobie zażyczy inny kolor - nie ma problemu, włóczka nie kosztuje strasznie dużo.
Wzorków jeszcze nie robię, ale jak się nauczę, to dam znać. Na chwilę obecną jestem w stanie na wierzchu wyszyć jakiś wzorek muliną lub naszyć kształt wycięty z miękkiego polaru (serduszka, gwiazdki, figury geometryczne - zależy od tego, co kto lubi), wprawić naokoło ćwieki różnych kształtów, naszyć kolorowe guziki, szydełkowane kwiatuszki... Pomysłów może być mnóstwo.
Pokrowce mogą być też zrobione w paski różnego koloru - zależy od Waszych preferencji.
Co do przesyłki i zapłaty - będę wystawiać je na allegro i wrzucać tu linki do aukcji.
UWAGA! Jeżeli już ktoś zamawia u mnie jakiś wzór i chce, żebym wystawiła specjalnie dla niego zamówioną rzecz na allegro, to musi być na 100% pewny, że taki pokrowiec ode mnie chce!
Wszystko robię bardzo starannie. (;
Tu są przykładowe zdjęcia. Te, które mam gotowe (ze zdjęć) są już do sprzedania.

Ceny do ustalenia w zależności od wielkości, ilości kolorów, ozdóbek itp.

KONTAKT
Można pisać na PW lub na maila (którego sprawdzam kilka razy dziennie): sq9kll@gmail.com

[Obrazek: fwmydv.jpg]
[Obrazek: 1zv4jyb.jpg]
[Obrazek: sys6co.jpg]

[Obrazek: auhagn.jpg]
[Obrazek: 6rivjo.jpg]
[Obrazek: 30swz2t.jpg]

[Obrazek: 2b8pag.jpg]
[Obrazek: vdok9f.jpg]
[Obrazek: 4fwnwo.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
[akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 05-05-2013, 18:22