29-04-2013, 21:27
Byłam dziś w każdym możliwym sklepie w moim mieście, który ma jakikolwiek związek z komputerami i nigdzie nie sprzedają podczerw. na USB. ;///
Skoro mówicie, że lipa... To chyba sobie podaruję. Problem w tym, że nie mam żadnego telefonu z IrDĄ, który by działał, więc nie mam wgl jak przesłać czegokolwiek... Nie wiem... Na razie czekam aż w ogóle będę miała tego Tamka w ręce, to coś pomyślę, może od kogoś skombinuję taki stary telefon.
A co do poradnika - znalazłam na TZ i stwierdziłam, że warto to wrzucić tu, bo może komuś to jednak się przyda.
Skoro mówicie, że lipa... To chyba sobie podaruję. Problem w tym, że nie mam żadnego telefonu z IrDĄ, który by działał, więc nie mam wgl jak przesłać czegokolwiek... Nie wiem... Na razie czekam aż w ogóle będę miała tego Tamka w ręce, to coś pomyślę, może od kogoś skombinuję taki stary telefon.
A co do poradnika - znalazłam na TZ i stwierdziłam, że warto to wrzucić tu, bo może komuś to jednak się przyda.

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)