18-04-2013, 19:21
Generalnie podróby są nieopłacalne, bo się szybko psują, rozlatują, ekraniki się wyłączają, albo pasek pikseli zanika, dźwięk itp (miałam takie akcje, wiem, co mówię) i dlatego nie warto w ogóle tego kupować. Są inne rodzaje elektronicznych zwierzątek, które nie są podróbkami Tamagotchi, a po prostu wyrobem innej firmy na równie wysokim poziomie, jak choćby Giga Pets, Kidi Pets, Dinkie Dino (czyli Rakuraku Dinokun) i inne. 
Lepiej sobie kupić coś trwałego, ładnego i z dużą ilością funkcji, niż szybko psujący się badziew za 20 zł, który padnie po tygodniu.
Ja mojego v3 mam już... *liczy na paluszkach* ... 8 lat. I działa i je dalej kocham. ;3

Lepiej sobie kupić coś trwałego, ładnego i z dużą ilością funkcji, niż szybko psujący się badziew za 20 zł, który padnie po tygodniu.
Ja mojego v3 mam już... *liczy na paluszkach* ... 8 lat. I działa i je dalej kocham. ;3

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)