Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dlaczego figurka w tama-go mi nie działa?
Problem mam taki; dzisiaj przyszło moje tama-go z jedną promocyjną figurką, gdzie jest jedna gra i z jedną dodatkową, gratisową figurką z 2 grami, itemami i sklepem. I założyłam figurkę promocyjną z jedną grą; pewnie jakoś za słabo włożyłam, bo mi nie zadziałało, więc ją wyjęłam i włożyłam dodatkową figurkę, gdzie powinny być 2 gry itd. A jak chciałam zobaczyć, co w niej jest, to się okazało, że tylko jedna gra i nic więcej. Potem z powrotem wymieniłam na promocyjną - też była jedna, ta sama gra. Myślałam, że po prostu się źle odczytało, więc wyjęłam figurkę, i za jakieś półtorej godziny znowu włożyłam dodatkową, normalną figurkę - ale znowu była tylko 1 gra. Co zrobić, żeby figurki mi się dobrze odczytywały?

Wiadomości w tym wątku
Dlaczego figurka w tama-go mi nie działa? - TamagotchiMusicStar986 - 08-04-2013, 18:48