03-04-2013, 21:28
Nie przejmuj się Camper, to bardzo dobrze!
*hyhy, mój nos nareszcie natrafił na jakiś ciekawy temat do rozmowy*
Wiesz, nie wiem jak w innych środowiskach ale zarówno po sobie, jak i dzięki moim koleżankom wiem, że raczej dziewczyny słodkimi słówkami i takim "opisywaniem" jej w rozmowie, według pierwszego sposobu, który podał Cecil, nie zdobędziesz.
Tzn jest to sposób, ale zwykle faceci nie mają w tych sprawach wyczucia i słodzą aż za bardzo, przez co robią sobie obciach i często psują (z początku pozytywne) nastawienie tej dziewczyny do nich. Lepiej być miłym, czasem zarzucić jakimś komplementem, ale starać się traktować ją podobnie jak inne koleżanki (jeżeli źle traktujesz koleżanki - traktować koleżanki podobnie jak Agnieszkę xD).
Mnie się wydaje, że dobrze jest rozwinąć z nią po prostu zdrową, opartą również na jakiś wspólnych zainteresowaniach, przyjaźń. Niestety, nawet gdyby udało się Wam zejść, raczej niskie są szanse przetrwania takiego związku w Waszym wieku, za to uczucie może potem dojrzeć razem z Wami na tyle, że stworzycie szczęśliwą parę.
*hyhy, mój nos nareszcie natrafił na jakiś ciekawy temat do rozmowy*
Wiesz, nie wiem jak w innych środowiskach ale zarówno po sobie, jak i dzięki moim koleżankom wiem, że raczej dziewczyny słodkimi słówkami i takim "opisywaniem" jej w rozmowie, według pierwszego sposobu, który podał Cecil, nie zdobędziesz.
Tzn jest to sposób, ale zwykle faceci nie mają w tych sprawach wyczucia i słodzą aż za bardzo, przez co robią sobie obciach i często psują (z początku pozytywne) nastawienie tej dziewczyny do nich. Lepiej być miłym, czasem zarzucić jakimś komplementem, ale starać się traktować ją podobnie jak inne koleżanki (jeżeli źle traktujesz koleżanki - traktować koleżanki podobnie jak Agnieszkę xD).Mnie się wydaje, że dobrze jest rozwinąć z nią po prostu zdrową, opartą również na jakiś wspólnych zainteresowaniach, przyjaźń. Niestety, nawet gdyby udało się Wam zejść, raczej niskie są szanse przetrwania takiego związku w Waszym wieku, za to uczucie może potem dojrzeć razem z Wami na tyle, że stworzycie szczęśliwą parę.