03-04-2013, 19:50
(03-04-2013, 17:03)franek02 napisał(a): Już doszłoAby podłączyc figurki trzeba odsunąc taki plastik, po czym wsunąc figurkę. Zadziwiające jest to, że od tego wsuwania Tama się nie rysuje ;0. Każda figurka daje co innego. Jednak te dodawane do opakowania dają tylko jedną grę i tu doszło do kolejnego mojego zdziwienia, bo wszyscy piszą że ich figurka zawiera grę Cradles a moja zawiera Coin Drop. Od sprzedawcy w prezencie dostałem również figurkę Ringotchi, która zawiera restaurację i dwie gry.Jak na razie Tama-Go bardzo mi się podoba
A jaki masz kolor? Bo jest czarny, fioletowy i różowy. Ja jeszcze nie wiem jaki kupię, ale chyba ten różowy z pączkami... bo ten fioletowy jest dla mnie tak troszkę zbyt 'księżniczkowy'...

Aby podłączyc figurki trzeba odsunąc taki plastik, po czym wsunąc figurkę. Zadziwiające jest to, że od tego wsuwania Tama się nie rysuje ;0. Każda figurka daje co innego. Jednak te dodawane do opakowania dają tylko jedną grę i tu doszło do kolejnego mojego zdziwienia, bo wszyscy piszą że ich figurka zawiera grę Cradles a moja zawiera Coin Drop. Od sprzedawcy w prezencie dostałem również figurkę Ringotchi, która zawiera restaurację i dwie gry.Jak na razie Tama-Go bardzo mi się podoba