02-04-2013, 23:03
v4 jest spoko, sama kocham swoje, że jacie, ale jednak MS ma swój urok. Ma mega dużo opcji. Fakt, prace są dwie, no ale umówmy się, po co Goczkowi praca, skoro daje koncerty i zgarnia za nie kupę kasy? ;P Do tego w międzyczasie można iść do studia nagrań (3 budynek pracy - czyli są w sumie 3, a nie 2) i pograć w fajną grę. Do tego jeszcze zdobywanie trofeów w dziedzinie każdego rodzaju muzyki, najróżniejsze itemy do kupienia w sklepie (do tej pory nie ogarniam ile tego jest - zawsze widzę coś nowego), budowanie zespołu muzycznego, instrumenty, zabawki dla Tamka... Mogłabym godzinami wymieniać plusy tej cudownej wersji, ale już mi się nie chce tyle pisać. xDDD
Aha! No i było, jak już mówiłam, cudowne TamaTown. Niestety, czas przeszły... ;(((
Aha! No i było, jak już mówiłam, cudowne TamaTown. Niestety, czas przeszły... ;(((

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)