23-03-2013, 21:10
Nie, nie będą. Pauzujesz tak samo jak w v3 czy v4. Nic się nie stanie. Tego to ja nie wiem, czy ci się urwie, nigdy nie próbowałam, ale i tak mimo wszystko polecam pokrowiec. Mhm, czy ja wiem? W TamaTown mogłeś chodzić swoim zwierzakiem, rozmawiać z innymi, kupować coś do swojego apartamentu. Wydaje mi się, że nie ma tam kostiumów, chyba, że są z jakąś figurką, ale tego to ja niestety, nie wiem. Mniej więcej chyba 3-4 tamagotchi, no i dlatego też noszę je tylko w pokrowcu. Zbiera się za granie, a za przejście całej jednej gry dostajesz aż 1000 gp, więc sporo. Dodatków płyta? Pewnie jakieś DVD, film anime z Tamagotchi czy coś. Nie wiem, nie widziałam tego. Zakładka Characters pokazuje ci ilość figurek, które wprowadziłeś do Tama-Go (każdą inną, a nie tą samą). Nie mam porównania, gdyż nie posiadam kolorowego tamagotchi. Raczej powinno wytrzymać, ale co jest problemem, by za pauzować? Przecież to tylko pauza jak w zwykłym tamagotchi. Eh, pauza nie różni się od tej w tamagotchi v3. To zwykła pauza. Tamagotchi nie będzie piszczał i był głodny czy ci nie umrze.