12-10-2012, 21:07
Kyoko! : D Kocham ją! XD Napis bez polotu i strasznie niewidoczny, ogółem kolory takie jak tutaj trafiają w mój gust ale niestety zbyt blado i niewyraźnie, musiałoby być trochę żywiej, naprawdę.
Stocking - ładnie. :3 Ogółem ładnie. Jakoś nie mogę nic konkretnego zarzucić.
Idąc wstecz (jeszcze ie oceniałam nic w tej galerii) - pierwsza paca w pierwszym poście taka sobie, znaczy zła nie jest, ale te paski wkurzają, bo strasznie wszystko przesłaniają, powinny być mniej widoczne a przynajmniej w niektórych miejscach.
Killzone - Najlepsza z tego postu, naprawdę porządna, brawo~
Z AC też całkiem fajna gdyby nie te paski, w tej wkurzają mnie co prawda mniej niż w pierwszej, ale ogółem zastrzeżenie podobne.
Podsumowując widzę postęp z tego co pamiętam kiedyś i ogółem bądź z siebie dumna. ^__^
Stocking - ładnie. :3 Ogółem ładnie. Jakoś nie mogę nic konkretnego zarzucić.
Idąc wstecz (jeszcze ie oceniałam nic w tej galerii) - pierwsza paca w pierwszym poście taka sobie, znaczy zła nie jest, ale te paski wkurzają, bo strasznie wszystko przesłaniają, powinny być mniej widoczne a przynajmniej w niektórych miejscach.
Killzone - Najlepsza z tego postu, naprawdę porządna, brawo~
Z AC też całkiem fajna gdyby nie te paski, w tej wkurzają mnie co prawda mniej niż w pierwszej, ale ogółem zastrzeżenie podobne.
Podsumowując widzę postęp z tego co pamiętam kiedyś i ogółem bądź z siebie dumna. ^__^