16-05-2012, 19:21
Cześć . Jestem nowa na forum . Więc jeżeli temat już był , lub jets w złym temacie , to prosżę o zamknięcie albo przeniesienie do prawidłowego ; )
Mianowicie mam pewien problem . Wiem, że takich tematów już było miliony, ale nie mogę znaleźć w nich satysfakcjonującej mnie odpowiediz ; ) Mam dylemat pomiędzy tymi trzema <podanymi w temacie> Tamagotami . Mam już tama V3 i V4.5 . Ale chciałabym coś nowszego . Wydaję mi się, że Tama-go nie opłąca się mi kupować, ze względu na to, że w nowszysch wersjach ekran jest kolorowy. Ale cena tego tama na eBay np. JEST REWELACJĄ !
Około 70/90 żłotych . Ale niepokoi mnie fakt, że nie ma kolorowego ekranu, i ma mało funkcji ;// Tamagotchi Color - baaaardzo fajne . NIe mam żadnych wskazań <przynajmniej ja tak sądzę> Jeśli jakieś są , proszę o podanie ich poniżej ; D Aaaa . Jest hedna ;// CENA : około 270/280 złotych na eBay . Chyba, że ktoś ma tama color na sprzedaz to 250 złotych <3 Proszę o pw ; D
I tama ID L . Wydaję mi się, że nie jest to oryginalne tama ... nie od BANDAI . Dobrzę myślę ? ? ? I jeszcze wydaję się słabsze od color <grafiką,opcjami,itemkami,postaciami , funckjami itp. >
UFF . Koniec ; D PROSZĘ O POMOC ! KTÓRE WYBRAĆ ! : D ?
Mianowicie mam pewien problem . Wiem, że takich tematów już było miliony, ale nie mogę znaleźć w nich satysfakcjonującej mnie odpowiediz ; ) Mam dylemat pomiędzy tymi trzema <podanymi w temacie> Tamagotami . Mam już tama V3 i V4.5 . Ale chciałabym coś nowszego . Wydaję mi się, że Tama-go nie opłąca się mi kupować, ze względu na to, że w nowszysch wersjach ekran jest kolorowy. Ale cena tego tama na eBay np. JEST REWELACJĄ !
Około 70/90 żłotych . Ale niepokoi mnie fakt, że nie ma kolorowego ekranu, i ma mało funkcji ;// Tamagotchi Color - baaaardzo fajne . NIe mam żadnych wskazań <przynajmniej ja tak sądzę> Jeśli jakieś są , proszę o podanie ich poniżej ; D Aaaa . Jest hedna ;// CENA : około 270/280 złotych na eBay . Chyba, że ktoś ma tama color na sprzedaz to 250 złotych <3 Proszę o pw ; D I tama ID L . Wydaję mi się, że nie jest to oryginalne tama ... nie od BANDAI . Dobrzę myślę ? ? ? I jeszcze wydaję się słabsze od color <grafiką,opcjami,itemkami,postaciami , funckjami itp. >
UFF . Koniec ; D PROSZĘ O POMOC ! KTÓRE WYBRAĆ ! : D ?