11-02-2012, 20:00
No, bez przesady. Poza tym zaprzeczacie same sobie... Dobrze wiecie, że pamiętniki opierają się na zdjęciach. Na jednego posta przypada limit 15 zdjęć. Więc jak mamy prowadzić pamiętniki edytując poprzedniego posta? Wyskakuje wiadomość, że trzeba wyrzucić zdjęcia. ;/ Ja się ledwo zmieściłam z fotkami z jednego dnia, i tak kilka musiałam usunąć, żeby zamieścić dzisiejszą notkę... W poprzedniej mam dokładnie 15, nic bym nie dodała gdybym nie wrzuciła posta pod postem.
Są więc dwa wyjścia. Albo zrezygnować z limitu na obrazki, albo zezwolić na pisanie posta pod postem TYLKO w pamiętnikach. To drugie byłoby wygodniejsze, jako że nie trzeba by było pamiętać o pisaniu dat. A poza tym zbyt długie posty zniechęcają do czytania.
Inka, ja się nie chcę kłócić, ale nie mogłam po prostu zrobić inaczej. Musicie się zastanowić co zrobić, to wy jesteście modami / adminami.
Są więc dwa wyjścia. Albo zrezygnować z limitu na obrazki, albo zezwolić na pisanie posta pod postem TYLKO w pamiętnikach. To drugie byłoby wygodniejsze, jako że nie trzeba by było pamiętać o pisaniu dat. A poza tym zbyt długie posty zniechęcają do czytania.
Inka, ja się nie chcę kłócić, ale nie mogłam po prostu zrobić inaczej. Musicie się zastanowić co zrobić, to wy jesteście modami / adminami.

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)