08-01-2012, 18:11
(08-01-2012, 15:53)Inka napisał(a): AnnMarioll - za rozmowy o anime i mangach, dramch, fangirlowanie, piszczenie do mikrofonu i ogólnie rozmowy na skype, za Harumę i tego Takeru, przeglądanie nyanyana, spam obrazkami, za to, że zawsze mnie pocieszasz, za japońca, za jego zdjęcia i za tajne śledztwo celem dowiedzenia się czegoś więcej. Za emowanie i gadanie o wszystkim, mieszanie Usuia z Kazehayą,
favowanie moich zdjęć na dA, rysowanie i w ogóle. Za pokazywanie chaosu na biurku, za "wszyscy Cię hugają", "Ecco Cię tera huga i idzie". Za wszystko. Dziękuję. ♥
za śmiech Miwako, za eyeliner, i za to, że miałyśmy napiać że żyjemy jak wrócimy, za macanie kiecek i w ogóle. Jesteś epicka. Dziękuję, że jesteś. ♥
(08-01-2012, 17:32)Ecco napisał(a): Thimiss - Za to, że mnie po prostu polubiłaś. Za pierwszy głos. Nie wyobrażasz sobie, ile dla mnie znaczył. Za nieudaną próbę rozmowy, kiedy to ja coś zrobiłam z mikrofonem. Za to, że jesteś naprawdę sympatyczną osobą i że robisz śliczne sygny. I za konfę ofc. I za obijanie się na gazetkowym forum, i za rozmowy o (nie wiem czy to podchodzi pod przekleństwa?) Japońca i Murzyna. Dziękuję. <3
Yay, naprawdę strasznie strasznie się wzruszyłam, aż mi łzy w oczach stanęły (nie przejmujcie się, ja zawsze ryczę 8D). Chciałabym podziękować tylu osobom, ale boję się że o kimś zapomnę więc pozwólcie że zrobię to później gdy będę miała czas sprawdzić wszystko setki razy i za każdym razem dopisywać to co mi się przypomniało. ^__^
Dlatego też, mimo że chcę napisać mnóstwo, chociażby do podziękowania Inki i Ecco, napiszę to potem, ładnie składnie bo teraz mi same łzawe głupoty wyjdą. c: