20-11-2011, 13:30
No więc u mnie, jeśli można, chciałabym wprowadzić wpłaty w postaci nie GP czy innych formach jakich tu się używa. Czym płacimy? Smskiem. :> Otóż zawsze mam kryzys na koncie a dużo ściągam więc załatwimy to w ten sposób.
Co można kupić?
Wykonuję prace graficzne, możecie brać kilka, np. 2 x sygna + 1 x avatar + 1 x nagłówek + cośtam a płacić tylko raz przy zamówieniu. Nie chcę być takim zdziercą. XDD No więc z grafik robię praktycznie wszystkie znane formy.
No i płacicie 2 zł / 2,46 sms o treści TRANSFER na 7255 i kod z smsa zwrotnego dla mnie na pw. : D
Proszę też uważać aby nie zamawiały więcej niż 3 osoby bo się pogubię i będzie bajzel.
Przykłady:
- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 -
Zapraszam, oficjalnie otwarte.
^__^
Co można kupić?
Wykonuję prace graficzne, możecie brać kilka, np. 2 x sygna + 1 x avatar + 1 x nagłówek + cośtam a płacić tylko raz przy zamówieniu. Nie chcę być takim zdziercą. XDD No więc z grafik robię praktycznie wszystkie znane formy.
No i płacicie 2 zł / 2,46 sms o treści TRANSFER na 7255 i kod z smsa zwrotnego dla mnie na pw. : D
Proszę też uważać aby nie zamawiały więcej niż 3 osoby bo się pogubię i będzie bajzel.
Przykłady:
- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 -
Zapraszam, oficjalnie otwarte.
^__^