17-10-2010, 10:03
Susi napisał(a):- Inka - bo kocha zielony.<3
niunilove6 napisał(a):Inka- Bo sprzedała mi już dawno Tama, i na mnie krzyczy. xDAle masz powody do szczęścia. XD
Yasai napisał(a):Inka- za biwaki, obozy, PP. : D: D
Lisette napisał(a):Inka - za nasze stare czasy, bo to jedne z najlepszych czasów dla mnie wciągu tych ponad dwóch lat spędzonych na forach. <3Taaak. <3
Tamaaga napisał(a):- Ince, a nie wiem, ale coś mnie napadło, żeby ją tu zapisać. xD<3
Elektra napisał(a):Inka - za wszystkie biwaki oraz pogaduchy, prawdziwa z Ciebie przyjaciółka.Z Ciebie też. <3
Toto napisał(a):- Inka - za fochy forever i za Łaka Łaka Eee! : D Fajnie się gaada i w ogóle. : DFoch Forever bo już se sobą tak nie piszemy. :c
MichuPychu napisał(a):Ince- za to,że jest miła<3
Chii. napisał(a):Ince-Za tą naszą przyjaźń i za rozmowy na GG (od czasu do czasu ^^) <3<3
Shiro napisał(a):Inka- za rozmowy na skype, kartkę, kurnika, nasz tajny plan mocy i wszystko inne.<3, ale właśnie, co z naszym planem? o: Trzeba go omówić, jak będziesz na skype.
Hilla napisał(a):Inka- Bo jesteś fajna, i za dawniejsze chwile na imvu.<3
Soda? D: napisał(a):Jeśli kogoś nie ma na liście to oznacza, że albo zapomniałam go dopisać albo nie wiem za co dziękować. ... Albo nie pamiętam..? D:
Mi się ogólnie nie chce pisać komu dziękuję. D: