28-08-2011, 19:28
W prawie wszystkich ramki są za grube, spróbuj robić tak: wchodzisz w zaznaczenie, potem po kolei - klikasz zaznacz wszystko -> zmniejsz: zaznaczasz 1 piksel -> odwróć. Następnie wystarczy przejechać pędzlem po konturach i gotowe. Chyba, że wolisz oczywiście grubsze ramki. ;3
W 1., 2. i 3. sygnaturze jest nieco zbyt pusto; mogłaś dodać jakiś napis. Ponadto w 3. rozmazałaś render co dało efekt nieestetyczny i dość dziwnie wygląda. 4. mogłaby być, ale nie ma tu w ogóle ramki, a treść napisu i kolorystyka średnio pasują.
Na razie nie będę wystawiała oceny, radziłabym Ci poćwiczyć. c:
Wybacz, że wytknęłam Ci tą różowo-niebieską, ale chciałam, żebyś na poprawiła swoje błędy. A jeśli to dla Ciebie gniot, to dlaczego ją wstawiłaś?
W 1., 2. i 3. sygnaturze jest nieco zbyt pusto; mogłaś dodać jakiś napis. Ponadto w 3. rozmazałaś render co dało efekt nieestetyczny i dość dziwnie wygląda. 4. mogłaby być, ale nie ma tu w ogóle ramki, a treść napisu i kolorystyka średnio pasują.
Na razie nie będę wystawiała oceny, radziłabym Ci poćwiczyć. c:
Wybacz, że wytknęłam Ci tą różowo-niebieską, ale chciałam, żebyś na poprawiła swoje błędy. A jeśli to dla Ciebie gniot, to dlaczego ją wstawiłaś?