28-07-2011, 13:34
Dzięki Lyrciu. :3 Przyznaję, że pisząc "Rozalia" mimowolnie nasuwałaś mi się na myśl, właśnie przez to imię. ^_^
Co do błędów postaram się tego pilnować, dziękuję za uwagi. ^^ A przecinki to mój stały błąd, niemniej postaram się zwracać na to większą uwagę.
Scalee, 4 dni? Pisałam jakieś 4 dni, potem kilka dni wracałam do tego i robiłam poprawki, a i tak zdecydowałam się wstawić 2 dni po skończeniu.
Co do błędów postaram się tego pilnować, dziękuję za uwagi. ^^ A przecinki to mój stały błąd, niemniej postaram się zwracać na to większą uwagę.
Scalee, 4 dni? Pisałam jakieś 4 dni, potem kilka dni wracałam do tego i robiłam poprawki, a i tak zdecydowałam się wstawić 2 dni po skończeniu.
Cytat:EDIT: No, to opowiadanie ma w obie coś takiego, co budzi moje Ambitne Ja (gdzie ono było podczas roku szkolnego? -,-) mówiące Napisz własne, świetne opowiadanie, nie możesz być od niej gorsza!. ;dLyree, nie żartuj. W sztuce pisania opowiadań jestem za Tobą daleko w tyle. Ale dziękuję, podniosła się nieco moja samoocena. :'D