29-07-2011, 07:42
Eeee... nie umiem robić screena 333:. Nie, ale serio...
Dziś rano wstałam taka przymulona, że ledwo poszłam by się odświeżyć (mycie twarzy, maziu, maziu XD). Po porannej toalecie zaglądnęłam do tamków : v3 jedna kupka (mam Pyonkotchi : 33) i w v5 też. Posprzątałam w obu. Wzięłam v5 i z ciekawości zobaczyłam czy można Dating Show... Można! Ponieważ chciałam zeswatać Mumutchi kliknęłam na niego. Chciałam złapać Memetchi za wszelką cenę! Za pierwszym razem swatka zaproponowała mi Chantotchi więc anulowałam. Za drugim była Hotteatchi, ale też jej nie chciałam. Za trzecim razem... pojawił się.... PLANETCHI!!! I zaproponował Sunnytchi! Oczywiście zaakceptowałam. Rocha i Zorro zaczęli płakać, bo musieli się rozstać z Rasti`m. Po chwili pojawił się mały bielutki meteoryt - Iwatchi. Jest słodziutki : 3.
- Tatusiu! - Krzyknął Wave (miał tak na imię ponieważ wołał mnie co sekundę XD).
- Tak, kochanie.
- Ziaglamy w golfa?
- Dobrze, skarbie. - Zaśmiał się Rasti.
Wow! Wave miał aż 18 dołków! Zarobił 50GP.
Resztę napiszę później bo jestem zbyt podjarana XD. Mam nadzieję że moja DRUGA szansa na zdobycie kosmicznej rodzinki nie przepadnie. Wcześniej wszyscy zmienili się w Petitki =3= (Petite Family) bo ich nie karmiłam...
Ok.... to na razie tyle.... Bye~~
~.~
Dzisiaj będzie krótko a zdjęcia dam później ; 3.Dziś rano wstałam taka przymulona, że ledwo poszłam by się odświeżyć (mycie twarzy, maziu, maziu XD). Po porannej toalecie zaglądnęłam do tamków : v3 jedna kupka (mam Pyonkotchi : 33) i w v5 też. Posprzątałam w obu. Wzięłam v5 i z ciekawości zobaczyłam czy można Dating Show... Można! Ponieważ chciałam zeswatać Mumutchi kliknęłam na niego. Chciałam złapać Memetchi za wszelką cenę! Za pierwszym razem swatka zaproponowała mi Chantotchi więc anulowałam. Za drugim była Hotteatchi, ale też jej nie chciałam. Za trzecim razem... pojawił się.... PLANETCHI!!! I zaproponował Sunnytchi! Oczywiście zaakceptowałam. Rocha i Zorro zaczęli płakać, bo musieli się rozstać z Rasti`m. Po chwili pojawił się mały bielutki meteoryt - Iwatchi. Jest słodziutki : 3.
- Tatusiu! - Krzyknął Wave (miał tak na imię ponieważ wołał mnie co sekundę XD).
- Tak, kochanie.
- Ziaglamy w golfa?
- Dobrze, skarbie. - Zaśmiał się Rasti.
Wow! Wave miał aż 18 dołków! Zarobił 50GP.
Resztę napiszę później bo jestem zbyt podjarana XD. Mam nadzieję że moja DRUGA szansa na zdobycie kosmicznej rodzinki nie przepadnie. Wcześniej wszyscy zmienili się w Petitki =3= (Petite Family) bo ich nie karmiłam...
Ok.... to na razie tyle.... Bye~~

![[Obrazek: 6860832.png]](http://squiby.net/view/6860832.png)
![[Obrazek: 6863943.png]](http://squiby.net/view/6863943.png)