(07-07-2011, 18:28)Taciara napisał(a):
Moim zdaniem słodziutkie ^3^. Ktoś ma/miał taką parkę? Kupiłabym sobie :3.
Hmm dobrze wiedzieć, że to podróbka D: Widziałem, takowe na allegro wczoraj(tylko w zielonkawym pudełku), i tak coś mnie korciło, że to może być podróbka D:
Btw. ja miałem styczność jak byłem malcem tylko z samymi podróbkami (jakieś pieski, ufo, dinozaury i inne ustrojstwa) teraz tak mi się jakoś nawróciło na Tamagotchi i zobaczenie jaki zrobili postęp w dziedzinie. Kiedy dowiedziałem się, że Bandai wydaje oryginały to chciałbym takowe zakupić (Zainteresowałem się v3, v4, v4.5, v5 i może v6)
Aktualnie rozglądam się za tama-go i mam do was pytanie. Jak rozróżnić podróbkę oryginalnego Tamagotchi Bandai'a od Oryginału wydanego przez Namco Bandai ? (Chodzi mi tu o jakieś dosadne zmiany bo np patrząc na obrazek tutaj w cytacie, widać, że można się złapać że to oryginał - ja sam się prawie złapałem...) czy to ma jakieś specyficzne pudełka, loga, certyfikaty, wygląd, funkcje itd? (wiecie pytam o detale bo spotkałem się np. z towarem który podróbka wygląda tak samo jak oryginał i tylko róznica jest w plastiku i zamknięciu opakowania - mowa tutaj akurat o kartach Memory Stick Pro Duo czy też foliach na wyświetlacz PSP markowej firmy... której były podróbkami a można to tylko poznać bo krzywo wyćiętym okrągłym otworze na opakowaniu :/)
PS: Korzystając z okazji jeszcze, zrobię mały offtop i zapytam czy można jeszcze teraz dostać Tamagotchi Bandai'a w sklepach Smyk? Poza allegro to jedyna lokacja która mi przychodzi do głowy w której mogło by to być a akurat w Katowicach w C.H. Silesia mieści sie takowy sklep (Jestem z Śląska)
PS: Dziękuję za wszelaką pomoc i wyjaśnienia ^^

![[Obrazek: 111111111111111111ot7.jpg]](http://img222.imageshack.us/img222/8670/111111111111111111ot7.jpg)