13-07-2011, 15:23
Przepraszam, przepraszam za sporą nieobecność. Aktualnie staram się rozplanować jakoś ten strój i wyjazd do Jarosławca, bo wiece jak to bywa - brak pieniędzy. A, chciałam jeszcze uprzedzić, że fryzurę na Gila ogarnę, ale z góry przepraszam z kolor przodu, bo jeśli się zjawię to z fioletową grzywką. Niestety nie chcę farbować całych na czarno, a na perukę nie mam pieniędzy, chyba, że coś wykombinuję, ale nie jestem pewna.
Zastanawiam się jak i za co uszyję płaszcz no, ale jakoś muszę dać radę. x.x
Coraz bardziej obawiam się tego, że albo wgl. nie wypali, albo ja nie będę mogła przybyć. No trudno dacie sobie przecież radę beze mnie. Ważne, że są chęci.
Co do Warszawy - nie mam z kim tam jechać, a rodzice nie puszczą mnie samej pociągiem.
I ja bardzo proszę o Oza, albo Brejka do yaoiowania D:! Jak już mam przyjechać to no kurde! XD
Zastanawiam się jak i za co uszyję płaszcz no, ale jakoś muszę dać radę. x.x
Coraz bardziej obawiam się tego, że albo wgl. nie wypali, albo ja nie będę mogła przybyć. No trudno dacie sobie przecież radę beze mnie. Ważne, że są chęci.
Co do Warszawy - nie mam z kim tam jechać, a rodzice nie puszczą mnie samej pociągiem.
I ja bardzo proszę o Oza, albo Brejka do yaoiowania D:! Jak już mam przyjechać to no kurde! XD