16-10-2010, 10:18
MichuPychu napisał(a):Inka napisał(a):Zastanawiam się jaka idiotka poszłaby gdzieś z jakimś kolesiem poznanym na ulicy.
Inka święte słowa, aż zaczęłam się zastanawiać czy w dzisiejszych czasach wszyscy tacy nieodpowiedzialni. Byłam ciekawa czy ktoś na to zwróci uwagę. Niuni jak coś piszesz, to nie dawaj złego przykłądu innym, nie wolno nigdzie łazić z obcymi, mama ci nie mówiła?
Nic więcej nie napiszę, bo to było takie krótkie, że w sumie ciężko cokolwiek powiedzieć. Jak się rozkręci, to wtedy napiszę co o tym myslę.
[ Dodano: 2010-10-16, 09:09 ]
niunilove6 napisał(a):Ash poprowadził mnie do najlepszej lodziarni.
- Co zamówimy? - powiedziałam do dopiero poznanego mi chłopaka.
- Może chciałabyś lody? Ja stawiam.
Poprowadził ją do laodziarni i się pyta co zamówi, może lody?? No a co można zamówić w lodziarni? Drinka z ananasem albo zapiekankę? Zwracaj uwagę na szczegóły
Początek zapowiadał się fajny, już myslałam że będzie coś o jakis potworkach,a ty pojechałaś trochę nudą. Pisz dalej, zobaczymy czy się rozkręci.
Ja słyszałam o lodziarniach, gdzie są jeszcze inne rzeczy. Np. Czekolaada i wgl. Ja bym wam zdradziła co z tym Ashem, ale nie będę psuła nastroju (którego nie ma).
Ale chyba tego nie będę pisać, a książkę "Przeciwieństwa bliźniaczek", chociaż jej nikt nie komentuje.