20-05-2011, 15:16
20.05.2011, piątek.
Dzisiejszy dzień był w kratkę - na przemian padało i świeciło słońce. Wydawało mi się, że nic się nie wydarzy, jednak przemiana Apfela była wydarzeniem (dla niego XD) na skalę światową. Nie będę Was trzymać w niepewności, albo może troszeczkę... No więc, Apfel przemienił się w Kikitchiego~!
Był przeszczęśliwy, że, jak to się wyraził, wreszcie może normalnie chodzić, a nie plaskać. o-o Chyba nigdy go nie zrozumiem...
Z niecierpliwością czekaliśmy na przyjście nauczyciela, żeby zapisać Apfela do szkoły muzycznej, ale nic się nie działo, więc pograliśmy, by 'podreperować' punkty. ;3 Apfel powiedział, że chce dostać się do Prywatnej Szkoły Muzycznej im. Memetchi. Dowiedziałam się, że to bardzo dobra szkoła i, podobno, trzeba zdać kilka egzaminów. Według mnie postępy Apfela w muzyce są zadowalające, nawet bardzo, ale trochę się martwiłam, co jeśli się nie dostanie? Zapytałam go o to, a on odpowiedział, że ma przygotowany 'plan awaryjny'. Planem awaryjnym jest Szkoła Muzyczna nr 5 w TamaTown. To również dobra szkoła, ale o wiele łatwiej się do niej dostać i oczywiście to nie jest już ten poziom co w prywatnej. Bądźmy jednak dobrej myśli. ;3
Kikitchi był zdenerwowany, co chwilę poprawiał chustkę i ćwiczył, żeby go odstresować poszliśmy do sklepu. Jedyną ciekawą rzeczą był tam cukierek, ale nie mieliśmy pieniędzy. :c
Cóż, czekamy na panią ze szkoły muzycznej. ;3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Logowanie do gg... No nareszcie. : D
green1228
Melie? jesteś? : )
melie
tak, tak. (;
green1228
przemieniłem się
melie
super! ja też. : D teraz jestem ChaMametchi.
green1228
a ja Kikitchi. (:
melie
to co z naszym spotkaniem...?
green1228
a dostałaś odpowiedź z Meme?
melie
jeszcze nie. : ( mam nadzieję, że mnie przyjmą...
green1228
nie martw się. mi też nie odpowiedzieli.
melie
to co może spotkamy się teraz?
green1228
nie wiem... no wiesz, a jak przyjdzie w tym czasie pani ze szkoły muzycznej?
melie
ach. faktycznie. no cóż, jeszcze się zgadamy, ok?
green1228
tak, tak. (: może wieczorem, jeśli nie przyjdzie pani, to spotkajmy się w... gdzie możemy się spotkać?
melie
znam taką miłą kawiarenkę, wiesz lody, herbatka. : ) znasz kawiarnię "Niezapominajka"?
green1228
tak, kojarzę. ^^ no to tam o 19.00.
melie
a jeśli pani przyjdzie?
green1228
to napiszemy i jeśli oboje się dostaniemy do Meme to tam się spotkamy.
melie
dobry pomysł, to do zobaczenia. xoxo
green1228
do zobaczenia. ^^
*puk puk*
O kurczaki! To na pewno pani ze szkoły muzycznej!
*Skrzypu, skrzyp*
- Dzień dobry pani... Pan Listonosz?
- Tak, mam pocztę! : D
- Od kogo?
- Od Luck'a.
*pojawia się tajemnicza chmurka*
- Apfel, synku. :3 Ależ wyrosłeś. :'D
- Dzięki tato. :3 Tęskniłem za tobą.
- Łap, przyda ci się. (;
*tajemniczy worek spada na Apfela*
*Apfel upada*
*kurtyna opada*
*nie no dżołk XD*
*tajemnicza chmurka znika*
Kurczaki. Ał. Boli. Ciekawe co jest w tym worku... 2000 gp~! Jeah~! 8D
Kupię kwiaty Melie. : D Ucieszy się. :3 Już nie mogę się doczekać na nasze dzisiejsze spotkanie...
Dzisiejszy dzień był w kratkę - na przemian padało i świeciło słońce. Wydawało mi się, że nic się nie wydarzy, jednak przemiana Apfela była wydarzeniem (dla niego XD) na skalę światową. Nie będę Was trzymać w niepewności, albo może troszeczkę... No więc, Apfel przemienił się w Kikitchiego~!
Był przeszczęśliwy, że, jak to się wyraził, wreszcie może normalnie chodzić, a nie plaskać. o-o Chyba nigdy go nie zrozumiem...
Z niecierpliwością czekaliśmy na przyjście nauczyciela, żeby zapisać Apfela do szkoły muzycznej, ale nic się nie działo, więc pograliśmy, by 'podreperować' punkty. ;3 Apfel powiedział, że chce dostać się do Prywatnej Szkoły Muzycznej im. Memetchi. Dowiedziałam się, że to bardzo dobra szkoła i, podobno, trzeba zdać kilka egzaminów. Według mnie postępy Apfela w muzyce są zadowalające, nawet bardzo, ale trochę się martwiłam, co jeśli się nie dostanie? Zapytałam go o to, a on odpowiedział, że ma przygotowany 'plan awaryjny'. Planem awaryjnym jest Szkoła Muzyczna nr 5 w TamaTown. To również dobra szkoła, ale o wiele łatwiej się do niej dostać i oczywiście to nie jest już ten poziom co w prywatnej. Bądźmy jednak dobrej myśli. ;3
Kikitchi był zdenerwowany, co chwilę poprawiał chustkę i ćwiczył, żeby go odstresować poszliśmy do sklepu. Jedyną ciekawą rzeczą był tam cukierek, ale nie mieliśmy pieniędzy. :c
Cóż, czekamy na panią ze szkoły muzycznej. ;3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Logowanie do gg... No nareszcie. : D
green1228
Melie? jesteś? : )
melie
tak, tak. (;
green1228
przemieniłem się

melie
super! ja też. : D teraz jestem ChaMametchi.

green1228
a ja Kikitchi. (:
melie
to co z naszym spotkaniem...?
green1228
a dostałaś odpowiedź z Meme?
melie
jeszcze nie. : ( mam nadzieję, że mnie przyjmą...
green1228
nie martw się. mi też nie odpowiedzieli.
melie
to co może spotkamy się teraz?
green1228
nie wiem... no wiesz, a jak przyjdzie w tym czasie pani ze szkoły muzycznej?
melie
ach. faktycznie. no cóż, jeszcze się zgadamy, ok?
green1228
tak, tak. (: może wieczorem, jeśli nie przyjdzie pani, to spotkajmy się w... gdzie możemy się spotkać?
melie
znam taką miłą kawiarenkę, wiesz lody, herbatka. : ) znasz kawiarnię "Niezapominajka"?
green1228
tak, kojarzę. ^^ no to tam o 19.00.
melie
a jeśli pani przyjdzie?
green1228
to napiszemy i jeśli oboje się dostaniemy do Meme to tam się spotkamy.
melie
dobry pomysł, to do zobaczenia. xoxo
green1228
do zobaczenia. ^^
*puk puk*
O kurczaki! To na pewno pani ze szkoły muzycznej!
*Skrzypu, skrzyp*
- Dzień dobry pani... Pan Listonosz?
- Tak, mam pocztę! : D
- Od kogo?
- Od Luck'a.
*pojawia się tajemnicza chmurka*
- Apfel, synku. :3 Ależ wyrosłeś. :'D
- Dzięki tato. :3 Tęskniłem za tobą.
- Łap, przyda ci się. (;
*tajemniczy worek spada na Apfela*
*Apfel upada*
*kurtyna opada*
*nie no dżołk XD*
*tajemnicza chmurka znika*
Kurczaki. Ał. Boli. Ciekawe co jest w tym worku... 2000 gp~! Jeah~! 8D
Kupię kwiaty Melie. : D Ucieszy się. :3 Już nie mogę się doczekać na nasze dzisiejsze spotkanie...