19-05-2011, 15:04
(18-05-2011, 15:56)Katechi napisał(a): Ahaha, bardzo dobrzeHahCzemu miałaś dwa tyg. wolnego?
Pierwszy tydzień był wolny, bo święta różne tj: Konstytucja, Flagi Narodowej itd., a drugi, bo my class jechała na wycieczkę, a ja nie; byłam tam ;>....................................................
````````````````````````
Wtorek, 17 maja 2011
Niedość, że dziś w szkole było masakrycznie (jak zawsze) to jeszcze jutro mam spr. z histy i muszę się kuć
Ale to jeszcze nic!
Najgorsze było to, co zrobiłam (a właściwie czego nie zrobiłam
) przed pójściem do szkoły! Zawsze staram się pauzować Tamka zaraz przed moim wyjściem do szkoły, aby Messi był jak najmniej czasu na pauzie. Dziś, gdy doszłam do SQL przypomniało mi się, że zapomniałam wcisnąć PAUSE w moim TMGC
Niestety było już za późno, aby cofnąć się do domu. Przez całe cztery godziny żyłam w stresie o Tamka, a jednocześnie miałam nadzieję, iż przeżyje do mojego powrotu
(miał wszystkie potrzeby zapełnione, gdy kładłam go spać). Wreszcie skończyły się lekcje (na szczęście dziś miałam tylko 4) szybko niby struś Pędziwiatr pobiegłam do domu. Wpadłam do mieszkania i popędziłam do Messiego. FUKS! Żyje!!! MORAŁ: Trzeba nauczyć mamę podstawowej opieki nad TMGC. Tak w razie W....

Czemu miałaś dwa tyg. wolnego?