18-05-2011, 14:40
18.05.2011, środa.
Inka no ofc. że tak. : D XD
Pozdrowiłam. ;3
Jeszcze raz dziękuję za komentarze. :'D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziś postanowiłam zabrać Apfela na obiecany spacer. Opatuliłam małego szaliczkiem, bo dalej było dość zimno i wyszliśmy do ogrodu. :3 Od wczoraj zaczął pokasływać...
Z powodu owego szaliczka pokłóciliśmy się nieco w drodze, ale po chwili zajęci byliśmy podziwianiem otaczającej nas przyrody. Przez nagłe spadnięcie śniegu na początku maja niektóre roślinki nieco oklapły, ale niezapominajki uparcie rosły w górę, a bratki rozkwitały coraz bardziej i bardziej. Obok kępy niezapominajek rosła mniejsza kępka stokrotek. Te spodobały się Apfelowi najbardziej.
- Śliczne... I tak pięknie pachną, prawda?
- Tak, ogrody mają to do siebie, że są cudownym połączeniem barw i woni...
Po chwili zjawiła się Różynia. Popatrzyła na małego i, tak, tak, widziałam, mrugnęła do niego! Chociaż, pewnie mi się zdawało, to niemożliwe...
Pomyślałam, że na dziś dość tych wrażeń i po chwili byliśmy w domu. Apfel szybko się męczy - znów zasnął. :3
Patrzy? Nie, poszła sobie, uff... Już myślałem, że Róża mnie wydała. Mrugnęła do mnie, więc może dziś też zwiedzimy ogród? :3
*Tajemniczy dźwięk*
Co to? Aaahhh!
*Tajemniczy błysk*
Kim ja jestem? Jakimś... pączkiem! =="
A myślałem, że wreszcie będę ładny. ;_; Chociaż jest jedne plus, przynajmniej nie...
*Plask*
No kur. Czaki. Dlaczego. Muszę. Plaskać?!
*Plask*
=="
*Plask*
I teraz mam kolor jak kupka! v.v
*Plask*
Nienawidzę siebie. Ej! Można złożyć reklamację czy coś? : D Nie.
*Puk puk*
- Kto tam?
*Puk puk*
*Skrzypu skrzyp*
- Dzień dobry, sra ta ta ta, idziesz do przedszkola, staw się jutro o 9.00, masz prezencik. Do widzenia.
owo"
Zobaczmy co to jest...
*Rozdzierany papier*
Ooo! ...Książka. ._.
Ale zaraz...
![[Obrazek: c3_laptop_w_futerale_z_ksiazki.jpg]](http://www.we-dwoje.pl/p/a/45/13/5/16621/c3/c3_laptop_w_futerale_z_ksiazki.jpg)
*Trollface*
Dawno nie było konkursu. Co powiecie na pytanka:
1. Czy wiesz gdzie trafia Pedigri, które właśnie zjadł Bruno?
2. W jakiego nastolatka musi się zmienić Apfel żeby nie plaskać?
Komentujcie. :3
Inka no ofc. że tak. : D XD
Pozdrowiłam. ;3
Jeszcze raz dziękuję za komentarze. :'D
Dziś postanowiłam zabrać Apfela na obiecany spacer. Opatuliłam małego szaliczkiem, bo dalej było dość zimno i wyszliśmy do ogrodu. :3 Od wczoraj zaczął pokasływać...
Z powodu owego szaliczka pokłóciliśmy się nieco w drodze, ale po chwili zajęci byliśmy podziwianiem otaczającej nas przyrody. Przez nagłe spadnięcie śniegu na początku maja niektóre roślinki nieco oklapły, ale niezapominajki uparcie rosły w górę, a bratki rozkwitały coraz bardziej i bardziej. Obok kępy niezapominajek rosła mniejsza kępka stokrotek. Te spodobały się Apfelowi najbardziej.
- Śliczne... I tak pięknie pachną, prawda?
- Tak, ogrody mają to do siebie, że są cudownym połączeniem barw i woni...
Po chwili zjawiła się Różynia. Popatrzyła na małego i, tak, tak, widziałam, mrugnęła do niego! Chociaż, pewnie mi się zdawało, to niemożliwe...
Pomyślałam, że na dziś dość tych wrażeń i po chwili byliśmy w domu. Apfel szybko się męczy - znów zasnął. :3
Patrzy? Nie, poszła sobie, uff... Już myślałem, że Róża mnie wydała. Mrugnęła do mnie, więc może dziś też zwiedzimy ogród? :3
*Tajemniczy dźwięk*
Co to? Aaahhh!
*Tajemniczy błysk*
Kim ja jestem? Jakimś... pączkiem! =="
A myślałem, że wreszcie będę ładny. ;_; Chociaż jest jedne plus, przynajmniej nie...
*Plask*
No kur. Czaki. Dlaczego. Muszę. Plaskać?!
*Plask*
=="
*Plask*
I teraz mam kolor jak kupka! v.v
*Plask*
Nienawidzę siebie. Ej! Można złożyć reklamację czy coś? : D Nie.
*Puk puk*
- Kto tam?
*Puk puk*
*Skrzypu skrzyp*
- Dzień dobry, sra ta ta ta, idziesz do przedszkola, staw się jutro o 9.00, masz prezencik. Do widzenia.
owo"
Zobaczmy co to jest...
*Rozdzierany papier*
Ooo! ...Książka. ._.
Ale zaraz...
![[Obrazek: c3_laptop_w_futerale_z_ksiazki.jpg]](http://www.we-dwoje.pl/p/a/45/13/5/16621/c3/c3_laptop_w_futerale_z_ksiazki.jpg)
*Trollface*
Dawno nie było konkursu. Co powiecie na pytanka:
1. Czy wiesz gdzie trafia Pedigri, które właśnie zjadł Bruno?
2. W jakiego nastolatka musi się zmienić Apfel żeby nie plaskać?
Komentujcie. :3