16-05-2011, 14:08
Sobota, 14 maja 2011.
Dzisiaj Messi skończył 2 lata! To wielki sukces, ponieważ ostatnio słabo przybierał na wadze...
Niedługo więc przemieni się w moje upragnione Togetchi!
..........................................................
`````````````````````````````
Tego samego dnia postanowiłam sprawić mojemu Tamagotchi cudowne etui,
w którym np. podczas podróży nic mu się nie stanie. Przydałoby mu się także jakieś pudełko wyłożone miękkim tworzywem służące za legowisko do spania i leniuchowania Tamków
Muszę nad tym głębiej pomyśleć, bo narazie żaden lepszy pomysł na ich wykonanie nie przychodzi mi do głowy
.
No idea
...........................................................
``````````````````````````````
Tymczasem Tamek zaczął płakać. No tak - jak zwykle. Na chwilę przestaniesz się nim zajmować, to od razu w ryk...
Beksa z tego mojego Gourmetchi! Ale cóż, mój Tamek - mój obowiązek pocieszenia go. Nacisnęłam opcję PRAISE i dałam mu baton.
Dzisiaj Messi skończył 2 lata! To wielki sukces, ponieważ ostatnio słabo przybierał na wadze...
Niedługo więc przemieni się w moje upragnione Togetchi!
..........................................................
`````````````````````````````
Tego samego dnia postanowiłam sprawić mojemu Tamagotchi cudowne etui,
w którym np. podczas podróży nic mu się nie stanie. Przydałoby mu się także jakieś pudełko wyłożone miękkim tworzywem służące za legowisko do spania i leniuchowania Tamków
Muszę nad tym głębiej pomyśleć, bo narazie żaden lepszy pomysł na ich wykonanie nie przychodzi mi do głowy
.No idea
...........................................................
``````````````````````````````
Tymczasem Tamek zaczął płakać. No tak - jak zwykle. Na chwilę przestaniesz się nim zajmować, to od razu w ryk...
Beksa z tego mojego Gourmetchi! Ale cóż, mój Tamek - mój obowiązek pocieszenia go. Nacisnęłam opcję PRAISE i dałam mu baton.