30-04-2011, 18:16
Inka- za pobijanie rekordów na gry.pl (obracałyśmy chłopkiem na krześle aż rzygał/wylatywał przez okno/ walił w sufit. XD pamiętasz? C: ) za to, że wzięłyśmy razem iD, za to nasze nie dokończone wyzwanie. : D
Hazey- że skasowałaś "emo tekst" XD Mam nadzieję, że go nie pamiętasz (nie moja wina, że miałam głupią babę z polaka :<).
Hilla- za każdą radę. To dzięki Tobie w ręce mam iD, a nie tablet. ^^ Za to, że doradzałaś mi czy wziąć uratama czy entama. I za najważniejsze, dzięki Tobie - gdy mówiłaś byciu weterynarzem - zadałam sobie sprawę za NAPRAWDĘ chcę nim być. :3
smeg- za to, że założyłaś to forum, za v3 i że nie gniewasz się (przynajmniej nie dajesz po sobie poznać XD) gdy piszę w sprawie tamosów. : )
Tamaaga- za to, że zorganizowałaś quiz o tama. Był on naprawdę ciekawy, a dzięki Tobie było mnie stać na kolorowy profil. ^^
Cheerful- nie wiem czy za coś konkretnego (pewnie tak, ale zapomniałam), ale dziękuję Ci, że jesteś. Wiedz, że baaardzo Cię lubię. :3
mijam- za to, że nie jesteś dla mnie taka jak na starym Tw. Naprawdę dziękuję. :3
Susi- za te tematy typu "<33333333333333". XDD
Toto- za Twoje poczucie humoru. Nie raz, nie dwa Twój tekst mnie rozwalił. : D
Osu- że skasowałaś mój badziewny pamiętnik i ogólnie za wszystko. <33
Chii- za tamosa i za to, że jesteś. Bardzo Cię lubię. ^^
Tisane- również za tamka.
Michu- za te komentarze w moim pamiętniku. Strasznie mnie budujesz. C:
Dziękuję wszystkim, którzy czytają i komentują mój pamiętnik. ^^
Znając mnie to o kimś zapomniałam. :< Jak by coś to przypominajcie się. ;D
Hazey- że skasowałaś "emo tekst" XD Mam nadzieję, że go nie pamiętasz (nie moja wina, że miałam głupią babę z polaka :<).
Hilla- za każdą radę. To dzięki Tobie w ręce mam iD, a nie tablet. ^^ Za to, że doradzałaś mi czy wziąć uratama czy entama. I za najważniejsze, dzięki Tobie - gdy mówiłaś byciu weterynarzem - zadałam sobie sprawę za NAPRAWDĘ chcę nim być. :3
smeg- za to, że założyłaś to forum, za v3 i że nie gniewasz się (przynajmniej nie dajesz po sobie poznać XD) gdy piszę w sprawie tamosów. : )
Tamaaga- za to, że zorganizowałaś quiz o tama. Był on naprawdę ciekawy, a dzięki Tobie było mnie stać na kolorowy profil. ^^
Cheerful- nie wiem czy za coś konkretnego (pewnie tak, ale zapomniałam), ale dziękuję Ci, że jesteś. Wiedz, że baaardzo Cię lubię. :3
mijam- za to, że nie jesteś dla mnie taka jak na starym Tw. Naprawdę dziękuję. :3
Susi- za te tematy typu "<33333333333333". XDD
Toto- za Twoje poczucie humoru. Nie raz, nie dwa Twój tekst mnie rozwalił. : D
Osu- że skasowałaś mój badziewny pamiętnik i ogólnie za wszystko. <33
Chii- za tamosa i za to, że jesteś. Bardzo Cię lubię. ^^
Tisane- również za tamka.
Michu- za te komentarze w moim pamiętniku. Strasznie mnie budujesz. C:
Dziękuję wszystkim, którzy czytają i komentują mój pamiętnik. ^^
Znając mnie to o kimś zapomniałam. :< Jak by coś to przypominajcie się. ;D
![[Obrazek: e16h3q.jpg]](http://i43.tinypic.com/e16h3q.jpg)
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3