27-04-2011, 13:27
27.04.2011, środa.
Lena znów miała próbę zespołu, ale i tym razem nie dostała się. Y_Y
Nie zamartwiając się długo usiadła za laptopem i zaczęła pisać... Pisała i pisała, aż w końcu wybiegła z pokoju. A potem z domu.
Na szczęście Luck'iem zajął się Mark. :3 Nawiasem mówiąc maluszek rośnie i umie mówić już różne słowa, np: ma-ma, ta-ta, gu-ga, laj-ri, ri-bs. owo
Po krótkim czasie Mimitchi wróciła i rzuciła się Mark'owi na szyję:
- Udało się! Przyjęli "Tęczowy most Przyjaźni"! : DD
- Ale o co chodzi? XD
- No o moją książkę. <3
- A, no to git. c;
- Napisałam ją dziś. ^^
- owo.
Okazało się, że Lena ma talent do pisania (ciekawe po kim <3) i napisała powieść dla dzieci, która osiągnęła rekordową sprzedaż w mniej więcej 5 minut. : D
Opowiada ona o przyjaźni paru zwierzątek, no i o tym, że przyjaciele sobie pomagają, wspierają się i, że o przyjaźń trzeba dbać. :'D
Niestety z powodu 23% vat, procent Lenki w tym interesie wynosił w przeliczeniu na gp... 50gp. D:
Nawet na bułkę nie wystarczy. :c
Z tego powodu Lena pisze teraz wiersze, by wydać je w ogromnym tomiku pt.: ... nie mamy jeszcze tytułu. XD
Super zajęta mama nie ma teraz za wiele czasu, by opiekować się synem, więc Mark niemal w całości przejął jej obowiązki, wiem jednak, że oboje rodzice pożegnają się dziś (chyba) z nim. : )
Niemniej myślę, że polubicie Luck'a. :3
Ciekawe, czy ten maluch też będzie się zwierzał jakiemuś zeszytowi jak jego mama. XD
Wyobraźcie sobie, że codziennie zamyka się w łazience i coś tam bazgrze...
O! Drzwi! Przenosi nas do Tama-Teatru~!
*ziu*
Zespół zagrał i... X O X. :c
Na szczęście Lena ma już gotowy swój "przepis" na życie.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Z sekretnika Leny
Życie jest piękne. <3
Wszystko cudownie się ułożyło i... mam dla kogo żyć.
Jestem na prawdę szczęśliwa, zwłaszcza, że odkryłam swój nowy talent - talent pisarski. Myślę, że na Tama-Planecie będę miała co robić. (;
Mam też synka, Luck jest cudowny, a jego pierwsze słowo brzmiało ma-ma. :'D
Mark'a, mojego męża również bardzo kocham, cieszę się, że odkryłam co jest w życiu najważniejsze. :3
Nie powiem, żebym caaałkiem porzuciła grę z zespołem, owszem gram, ale dajemy raczej koncerty.
Ostatnio bardzo polubiłam jazz. : )
Mam nadzieję, że Luck odkryje swoje powołanie i, że także będzie pisał sekretnik. Przekażę mu wszystko przed północą, myślę, że dziś się rozstaniemy...
To chyba mój ostatni wpis, więc chciałam podziękować za wszystkie komentarze, oceny tematu i... miłe słowa pod moim adresem.
Dziękuję i pa~! Miło było Was poznać. c;
Lena znów miała próbę zespołu, ale i tym razem nie dostała się. Y_Y
Nie zamartwiając się długo usiadła za laptopem i zaczęła pisać... Pisała i pisała, aż w końcu wybiegła z pokoju. A potem z domu.
Na szczęście Luck'iem zajął się Mark. :3 Nawiasem mówiąc maluszek rośnie i umie mówić już różne słowa, np: ma-ma, ta-ta, gu-ga, laj-ri, ri-bs. owo
Po krótkim czasie Mimitchi wróciła i rzuciła się Mark'owi na szyję:
- Udało się! Przyjęli "Tęczowy most Przyjaźni"! : DD
- Ale o co chodzi? XD
- No o moją książkę. <3
- A, no to git. c;
- Napisałam ją dziś. ^^
- owo.
Okazało się, że Lena ma talent do pisania (ciekawe po kim <3) i napisała powieść dla dzieci, która osiągnęła rekordową sprzedaż w mniej więcej 5 minut. : D
Opowiada ona o przyjaźni paru zwierzątek, no i o tym, że przyjaciele sobie pomagają, wspierają się i, że o przyjaźń trzeba dbać. :'D
Niestety z powodu 23% vat, procent Lenki w tym interesie wynosił w przeliczeniu na gp... 50gp. D:
Nawet na bułkę nie wystarczy. :c
Z tego powodu Lena pisze teraz wiersze, by wydać je w ogromnym tomiku pt.: ... nie mamy jeszcze tytułu. XD
Super zajęta mama nie ma teraz za wiele czasu, by opiekować się synem, więc Mark niemal w całości przejął jej obowiązki, wiem jednak, że oboje rodzice pożegnają się dziś (chyba) z nim. : )
Niemniej myślę, że polubicie Luck'a. :3
Ciekawe, czy ten maluch też będzie się zwierzał jakiemuś zeszytowi jak jego mama. XD
Wyobraźcie sobie, że codziennie zamyka się w łazience i coś tam bazgrze...
O! Drzwi! Przenosi nas do Tama-Teatru~!
*ziu*
Zespół zagrał i... X O X. :c
Na szczęście Lena ma już gotowy swój "przepis" na życie.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Z sekretnika Leny
Życie jest piękne. <3
Wszystko cudownie się ułożyło i... mam dla kogo żyć.

Jestem na prawdę szczęśliwa, zwłaszcza, że odkryłam swój nowy talent - talent pisarski. Myślę, że na Tama-Planecie będę miała co robić. (;
Mam też synka, Luck jest cudowny, a jego pierwsze słowo brzmiało ma-ma. :'D
Mark'a, mojego męża również bardzo kocham, cieszę się, że odkryłam co jest w życiu najważniejsze. :3
Nie powiem, żebym caaałkiem porzuciła grę z zespołem, owszem gram, ale dajemy raczej koncerty.
Ostatnio bardzo polubiłam jazz. : )Mam nadzieję, że Luck odkryje swoje powołanie i, że także będzie pisał sekretnik. Przekażę mu wszystko przed północą, myślę, że dziś się rozstaniemy...
To chyba mój ostatni wpis, więc chciałam podziękować za wszystkie komentarze, oceny tematu i... miłe słowa pod moim adresem.
Dziękuję i pa~! Miło było Was poznać. c;