24-04-2011, 08:44
Reszta dnia przebiegła raczej spokojnie, tak jak swatka obiecała… odwiedziła Ribe jeszcze tego dnia. ; )
-Dzień dobry.
-Dzień dobry.
-Chcę zaproponować pani tego mametchiego. – Inka zgadłaś. Gp wędruje, do Ciebie.
Kuno popatrzyła na ów mametchiego i zarumieniła się. ^^
-To ty wysłałeś do mnie ten liścik?
-Tak. – uśmiechnął się.
-Em, ale jak to zaproponować… Proszę pani? – zdziwiła się Ribes.
-Czy chce się pani z nim spotykać? – szybko powiedziała swatka. ;D
-OO.. – Riba wprost tonęła w rumieńcach.
– Zgadzam się. :3
-Ribes czy wyjdziesz za mnie? – spytał się Mametchi. C;
-Tak. – Odpowiedziała. <3 Pojawiły się serduszka, później ekran zasłoniła ciemna zasłona i na ekranie pojawiły się fajerwerki, tak jak wtedy gdy Riba osiągnęła ze swym zespołem 1st miejsce w rankingu.: )
-O, jajko! Ciekawe co się z niego wykluje… - na dysputy o jajku nie zostało zbyt wiele czasu, iż już po chwili wyskoczyła z niego słodka pepitchi!
cdn.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Przypominam że w ciąż szukam, pomysłu, na imię dla ów słiit bachorka. xd
-Dzień dobry.
-Dzień dobry.
-Chcę zaproponować pani tego mametchiego. – Inka zgadłaś. Gp wędruje, do Ciebie.
Kuno popatrzyła na ów mametchiego i zarumieniła się. ^^
-To ty wysłałeś do mnie ten liścik?
-Tak. – uśmiechnął się.
-Em, ale jak to zaproponować… Proszę pani? – zdziwiła się Ribes.
-Czy chce się pani z nim spotykać? – szybko powiedziała swatka. ;D
-OO.. – Riba wprost tonęła w rumieńcach.
– Zgadzam się. :3-Ribes czy wyjdziesz za mnie? – spytał się Mametchi. C;
-Tak. – Odpowiedziała. <3 Pojawiły się serduszka, później ekran zasłoniła ciemna zasłona i na ekranie pojawiły się fajerwerki, tak jak wtedy gdy Riba osiągnęła ze swym zespołem 1st miejsce w rankingu.: )
-O, jajko! Ciekawe co się z niego wykluje… - na dysputy o jajku nie zostało zbyt wiele czasu, iż już po chwili wyskoczyła z niego słodka pepitchi!
cdn.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Przypominam że w ciąż szukam, pomysłu, na imię dla ów słiit bachorka. xd