17-04-2011, 18:01
17.04.2011, niedziela. (wieczór)
Kladie rozwaliłaś mnie tym "M jak Miłość". XDD Specjalnie dla Ciebie nagłówek wieczornego postu. <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja nic nie rozumiem. T-T
Skoro jej nie ma, a ten serial to serial obyczajowy trochę sobie ponarzekam.
Oddaliłyśmy się od siebie. Leo o wszystkim mi opowiadał, zwierzał mi się, radził się mnie, a Lena? Lena nic! Ani be, ani me (kukuryku też nie). Mogę się tylko domyślać, że ma problemy uczuciowe... O ile wiem, jest w zespole z Toby'm - może to o niego chodzi?...
Gdy tak sobie rozmyślałam Lena weszła do domu zarumieniona. Niemal na skrzydłach i z dziwną miną. - >
- Lena!...
- Tak?
- Coś się stało?
- Hmmm... Nic.
- Bo dziwnie się zachowujesz. D:
- Ach, bo sie zakochałam.
- Porozmawiamy o tym?...
- W sumie... dobrze.
No i zaczęła opowiadać:
- Zakochałam się w Toby'm... Dał mi dziś róże i byłam dla niego niemiła, a potem to zrozumiałam i było mi smutno. Wtedy postanowiłam do niego zadzwonić. Umówiliśmy się no i spotkaliśmy się... Gdy przyszłam do parku dał mi bukiet czerwonych róż, a wtedy ja się zarumieniłam no i wszystko sobie wyjaśniliśmy i jesteśmy parą. To tyle.
Serial, no po prostu serial.
- Cieszę się, a macie... jakieś plany na przyszłość?
- Oczywiście - odparła rezolutnie Lenka - zamierzamy rozwijać karierę.
- A rodzina?
- Może... może później.
Chyba dość zwierzeń na dziś. Postanowiłyśmy pójść do sklepu. Kupiłyśmy 10 parówek i kanapkę. c: Lena była już nieźle głodna. ; )
Po obiadokolacji trochę pograłyśmy - zaniedbywałam ostatnio punkty małej (a właściwie już dużej).
Dane Leny:
2 YR
31 LB
Tone: 402
Rhythm: 399
Original: 423
R&B Music
Ichigotchi
3 G
5880 GP
Kladie rozwaliłaś mnie tym "M jak Miłość". XDD Specjalnie dla Ciebie nagłówek wieczornego postu. <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M jak Miłość - odcinek 17 - Miłość.
Lena była dziś w bardzo dziwnym nastroju... Najpierw przyszła wściekła po próbie, zamknęła się w swoim pokoju i zaczęła coś pisać w swoim zeszyciku. Potem zaczęła płakać i wyszła uśmiechnięta. Poszła do łazienki i umalowana wyszła z domu. oo" Ja nic nie rozumiem. T-T
Skoro jej nie ma, a ten serial to serial obyczajowy trochę sobie ponarzekam.
Oddaliłyśmy się od siebie. Leo o wszystkim mi opowiadał, zwierzał mi się, radził się mnie, a Lena? Lena nic! Ani be, ani me (kukuryku też nie). Mogę się tylko domyślać, że ma problemy uczuciowe... O ile wiem, jest w zespole z Toby'm - może to o niego chodzi?...
Gdy tak sobie rozmyślałam Lena weszła do domu zarumieniona. Niemal na skrzydłach i z dziwną miną. - >

- Lena!...
- Tak?
- Coś się stało?
- Hmmm... Nic.
- Bo dziwnie się zachowujesz. D:
- Ach, bo sie zakochałam.

- Porozmawiamy o tym?...
- W sumie... dobrze.
No i zaczęła opowiadać:
- Zakochałam się w Toby'm... Dał mi dziś róże i byłam dla niego niemiła, a potem to zrozumiałam i było mi smutno. Wtedy postanowiłam do niego zadzwonić. Umówiliśmy się no i spotkaliśmy się... Gdy przyszłam do parku dał mi bukiet czerwonych róż, a wtedy ja się zarumieniłam no i wszystko sobie wyjaśniliśmy i jesteśmy parą. To tyle.
Serial, no po prostu serial.
- Cieszę się, a macie... jakieś plany na przyszłość?
- Oczywiście - odparła rezolutnie Lenka - zamierzamy rozwijać karierę.
- A rodzina?
- Może... może później.
Chyba dość zwierzeń na dziś. Postanowiłyśmy pójść do sklepu. Kupiłyśmy 10 parówek i kanapkę. c: Lena była już nieźle głodna. ; )
Po obiadokolacji trochę pograłyśmy - zaniedbywałam ostatnio punkty małej (a właściwie już dużej).
Dane Leny:
2 YR
31 LB
Tone: 402
Rhythm: 399
Original: 423
R&B Music
Ichigotchi
3 G
5880 GP