12-04-2011, 19:52
O 16:25 Leo stał nerwowo przed domem z Jajkiem Wielkanocnym w ręku i czekał. Po chwili przyszła szoferka Lea - Guitartchi. Przyprowadziła ona Chantotchi - Luci. Leo zaprowadził Guitartchi i Luci do domu. Powiedział Luci, żeby stanęła na środku salonu, po czym on uklęknął. Miałam wtedy łzy w oczach i z zapartym tchem trzymałam kamerę. Leo otworzył Jajko. Był w nim pierścionek zaręczynowy.
- Wyjdziesz za mnie? - spytał Leo.
- Tak. - odpowiedziała Luci.
Odbył się wtedy ślub prywatny, którego udzielił brat bliźniak Guitartchi.
Pojawiły się wtedy serca i salon zasłonił się kurtyną. Minęła chwila, błysnęły fajerwerki i moim oczom ukazało się małe jajeczko.
Wszyscy przyglądaliśmy się jajku, aż zaczęło pękać. Puk! I widać oczko! Puk! I widać drugie! Puk! Jajko pękło na pół i wyskoczyła z niego mała dziewczynka!
- Taa! Maa! - powiedziała malutka.
- Czas nadać jej imię. - rzekłam.
- Prawda. - powiedziała Luci. - Leo masz jakiś pomysł? Bo mi się podoba imię Marie.
- No a mi Carina.
Omal nie doszło do kłótni, bo wpadłam na pomysł.
- Może nazwiemy dziewczynkę Marina? To połączenie imion Marie i Carina. - powiedziałam.
- Świetny pomysł. - uznali jednomyślnie rodzice.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No cóż, zaczyna się nowe Tama-Pokolenie. Wkrótce rodzice zostawią Marinkę pod moją opieką. ^^
Polecą wtedy w długą podróż po Tama-Planecie czasami odwiedzając córeczkę.
Podoba wam się imię dla córeczki? C:
Komentujcie. :3
- Wyjdziesz za mnie? - spytał Leo.
- Tak. - odpowiedziała Luci.
Odbył się wtedy ślub prywatny, którego udzielił brat bliźniak Guitartchi.
Pojawiły się wtedy serca i salon zasłonił się kurtyną. Minęła chwila, błysnęły fajerwerki i moim oczom ukazało się małe jajeczko.
Wszyscy przyglądaliśmy się jajku, aż zaczęło pękać. Puk! I widać oczko! Puk! I widać drugie! Puk! Jajko pękło na pół i wyskoczyła z niego mała dziewczynka!
- Taa! Maa! - powiedziała malutka.
- Czas nadać jej imię. - rzekłam.
- Prawda. - powiedziała Luci. - Leo masz jakiś pomysł? Bo mi się podoba imię Marie.
- No a mi Carina.
Omal nie doszło do kłótni, bo wpadłam na pomysł.
- Może nazwiemy dziewczynkę Marina? To połączenie imion Marie i Carina. - powiedziałam.
- Świetny pomysł. - uznali jednomyślnie rodzice.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No cóż, zaczyna się nowe Tama-Pokolenie. Wkrótce rodzice zostawią Marinkę pod moją opieką. ^^
Polecą wtedy w długą podróż po Tama-Planecie czasami odwiedzając córeczkę.
Podoba wam się imię dla córeczki? C:
Komentujcie. :3
![[Obrazek: PYf9yLD.png]](https://i.imgur.com/PYf9yLD.png)