08-04-2011, 10:06
8.04.2011, piątek.
Przepraszam za brak wczorajszej notki. Byłam u okulisty. c:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Podczas mojej nieobecności Leo przemienił się w KuroMametchiego. :3
Niestety nie spełnił swoich marzeń, ale ważne, że jest już dorosły. Gdy tylko się przemienił pobiegliśmy do szkoły muzycznej - dziś miał być wielki egzamin. Zespół uzgodnił co zaśpiewają, dostali ostatnie rady od nauczycielki i zaczęli grać. Niestety zagapiłam się, więc nie widziałam jakie noty dali im sędziowie, ale z miny nauczycielki (
) wywnioskowałam, że nie poszło im najlepiej. W ramach pocieszenia zespół poszedł do kawiarni na lody.
Mieliśmy tylko 100gp, a Leo był głodny, wysłałam go więc do pracy. Zarobił 600gp, kupił 5 hamburgerów i je zjadł. ^^ Nagle pojawiły się drzwiczki - Pan Listonosz! W dymku pojawiła się Lyree i dała nam 2000gp.
- Dla mojego wnuczka, a może wnuczki? - powiedziała uśmiechnięta.
Dane Leo:
2yr
34lb
Tone: 523
Rhythm: 510
Original: 735
Hip-Hop Music
2gen
2090gp
Pytanie konkursowe: W kogo przemieniła się Lisa, a w kogo Paul?
Za podanie jednej odpowiedzi nagrodą jest 10gp. c:
Przepraszam za brak wczorajszej notki. Byłam u okulisty. c:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Podczas mojej nieobecności Leo przemienił się w KuroMametchiego. :3
Niestety nie spełnił swoich marzeń, ale ważne, że jest już dorosły. Gdy tylko się przemienił pobiegliśmy do szkoły muzycznej - dziś miał być wielki egzamin. Zespół uzgodnił co zaśpiewają, dostali ostatnie rady od nauczycielki i zaczęli grać. Niestety zagapiłam się, więc nie widziałam jakie noty dali im sędziowie, ale z miny nauczycielki (
) wywnioskowałam, że nie poszło im najlepiej. W ramach pocieszenia zespół poszedł do kawiarni na lody. Mieliśmy tylko 100gp, a Leo był głodny, wysłałam go więc do pracy. Zarobił 600gp, kupił 5 hamburgerów i je zjadł. ^^ Nagle pojawiły się drzwiczki - Pan Listonosz! W dymku pojawiła się Lyree i dała nam 2000gp.
- Dla mojego wnuczka, a może wnuczki? - powiedziała uśmiechnięta.
Dane Leo:
2yr
34lb
Tone: 523
Rhythm: 510
Original: 735
Hip-Hop Music
2gen
2090gp
Pytanie konkursowe: W kogo przemieniła się Lisa, a w kogo Paul?
Za podanie jednej odpowiedzi nagrodą jest 10gp. c: