04-04-2011, 09:48
4.04.2011, poniedziałek.
Leo znów się przemienił, tym razem w Hinotamatchiego - ognistego Tamka.
Bardzo go to ucieszyło, ponieważ Hinotamatchi jest podobny do Togetchiego, którym Leo chce zostać.
Nagle nad głową mojego podopiecznego pojawił się wykrzyknik, chyba czas do szkoły muzycznej. ^^ Kliknęłam na drzwi, ale zjawił się pan Listonosz. W dymku ukazała się Lyree. Uśmiechnęła się do synka i rzuciła nam worek z gp. Okazało się, że to 2000gp! : D
Mogliśmy pójść na duuuże zakupy, głównie po jedzenie.
Dane Leo:
1yr
25lb
Tone: 327
Rhythm: 316
Original: 418
Muzyka: rock'n'roll
gen: 2gen
2000gp
Macie jakieś propozycje na nazwanie zespołu Leo? Ja myślałam nad Fire (ang. ogień). : )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
4.04.2011, poniedziałek (popołudnie).
Do domu Leo znów zawitał Zajączek Wielkanocny. Tym razem mój podopieczny postanowił z nim porozmawiać. A raczej... przeprowadzić z nim wywiad. ^^
Leo: Dzień dobry, Zajączku Wielkanocny. ^^
Zajączek Wielkanocny: Dzień dobry. Pragnę sprostować, nie jestem Zajączkiem Wielkanocnym, ale Króliczkiem Wielkanocnym. Mój kuzyn Zajączek odwiedza "kolorowe" wersje Tamagotchi i niektóre "zwykłe".
L: Jakie wersje ty odwiedzasz?
KW: p1, p2, v3, v6 i TamaGo.
L: Jaka wersja jest twoja ulubiona?
KW: V6. Uwielbiam muzykę, poza tym są tu bardzo miłe Tamki, dla których zawsze mam jakiś upominek...
L: Czy zdążysz odwiedzić wszystkich?
KW: Oczywiście! Mam swoje sposoby jak Święty Mikołaj.
L: A czy tylko grzeczne Tamki dostają upominki?
KW: Z reguły wszystkie są grzeczne.
Jeśli jednak trafi się niegrzeczny zamiast prezentu dostaje upomnienie.
L: Lubisz swoją pracę?
KW: Tak, uwielbiam kicać po całym Tama-Świecie.
L: Św. Mikołaj mieszka w Laponii, na Ziemi. A ty gdzie mieszkasz?
KW: Również na Ziemi, ale w Australii.
L: Czy chcesz dodać coś od siebie czytelnikom naszego pamiętnika?
KW: Tak. Bądźcie grzeczni, to i do was przyjdzie Króliczek lub Zajączek Wielkanocny.
A to dla ciebie, mój mały przyjacielu. 2 jajka z niespodziankami.
L: Dziękuję i do zobaczenia za rok. :3
KW: Kic, kic, kic.
Leo znów się przemienił, tym razem w Hinotamatchiego - ognistego Tamka.
Bardzo go to ucieszyło, ponieważ Hinotamatchi jest podobny do Togetchiego, którym Leo chce zostać.
Nagle nad głową mojego podopiecznego pojawił się wykrzyknik, chyba czas do szkoły muzycznej. ^^ Kliknęłam na drzwi, ale zjawił się pan Listonosz. W dymku ukazała się Lyree. Uśmiechnęła się do synka i rzuciła nam worek z gp. Okazało się, że to 2000gp! : D
Mogliśmy pójść na duuuże zakupy, głównie po jedzenie.
Dane Leo:
1yr
25lb
Tone: 327
Rhythm: 316
Original: 418
Muzyka: rock'n'roll
gen: 2gen
2000gp
Macie jakieś propozycje na nazwanie zespołu Leo? Ja myślałam nad Fire (ang. ogień). : )
4.04.2011, poniedziałek (popołudnie).
Do domu Leo znów zawitał Zajączek Wielkanocny. Tym razem mój podopieczny postanowił z nim porozmawiać. A raczej... przeprowadzić z nim wywiad. ^^
![[Obrazek: fx48pe.png]](http://i53.tinypic.com/fx48pe.png)
Zajączek Wielkanocny: Dzień dobry. Pragnę sprostować, nie jestem Zajączkiem Wielkanocnym, ale Króliczkiem Wielkanocnym. Mój kuzyn Zajączek odwiedza "kolorowe" wersje Tamagotchi i niektóre "zwykłe".
L: Jakie wersje ty odwiedzasz?
KW: p1, p2, v3, v6 i TamaGo.
L: Jaka wersja jest twoja ulubiona?
KW: V6. Uwielbiam muzykę, poza tym są tu bardzo miłe Tamki, dla których zawsze mam jakiś upominek...
L: Czy zdążysz odwiedzić wszystkich?
KW: Oczywiście! Mam swoje sposoby jak Święty Mikołaj.
L: A czy tylko grzeczne Tamki dostają upominki?
KW: Z reguły wszystkie są grzeczne.
Jeśli jednak trafi się niegrzeczny zamiast prezentu dostaje upomnienie. L: Lubisz swoją pracę?
KW: Tak, uwielbiam kicać po całym Tama-Świecie.
L: Św. Mikołaj mieszka w Laponii, na Ziemi. A ty gdzie mieszkasz?
KW: Również na Ziemi, ale w Australii.
L: Czy chcesz dodać coś od siebie czytelnikom naszego pamiętnika?
KW: Tak. Bądźcie grzeczni, to i do was przyjdzie Króliczek lub Zajączek Wielkanocny.
A to dla ciebie, mój mały przyjacielu. 2 jajka z niespodziankami. L: Dziękuję i do zobaczenia za rok. :3
KW: Kic, kic, kic.