Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taki mały, taki duży może być panem o imieniu.. Cabek
Dołączam do zabawy! XD (konkursu)

Perypetie Cabka!
Witam, oto pamiętnik Cabka. Zapraszamy. :3

Po zresetowaniu Mimitchi pojawiło się jajeczko z 3 prezencikami.. 2 z zabawką i instrumentem, jeden to pieniądze. ^^
A po chwili wykluł się mały, zapłakany chłopczyk, rozejrzał się po pokoiku.. a jego pierwsze słowo to "mama". Wzruszyłam się, najwyraźniej będzie nie dzisiejszym nastolatkiem, a mądrym i czułym mężczyzną. :3
Nazwałam go oczywiście "Cabek" choć na początku imię nie spodobało mu się. Wytłumaczyłam mu, że imię nie jest ważne.. zrozumiał to. Widać, na prawdę będzie mądry. Już kupuję mu książki.
[Obrazek: 9i7qlg.jpg]
Nagle usłyszałam ciche burczenie w jego malutkim brzuszku. Oczywiście był głodny. Dałam mu trochę jedzonka, a podziękował mi.. beknięciem.. O matko
[Obrazek: 23kx1xk.jpg]
Mój synek wpadł na wspaniały pomysł-zapasy na przyszłość. Mieliśmy dużo pieniążków, lecz kupiliśmy tylko 6 hot-dogów, musi nam starczyć także na cięższe czasy.
[Obrazek: dpef5w.jpg]
Chłopczyk troszkę posmutniał, a więc chciałam go zabawić grą. Ze względu na swoje zręczne nóżki, grę "Sound blocks" przeszedł z łatwością.
[Obrazek: f2kgsx.jpg]
Maluch zgłodniał, znowu, jak to dzieci. Dałam mu jego ukochaną kaszkę (to kaszka, nie? XDD) na co on odpowiedział kolejnym beknięciem.. ahh, te dzieci.. Śpiący
[Obrazek: wlpp8l.jpg]
Po chwili wesoły i najedzony chwycił za mikrofon i zaczął cudnie śpiewać swym anielskim (jak na chłopca) głosikiem. Cała moja rodzina przystanęła i zaczęła nasłuchiwać. A było co słuchać, aj.. było..Mój kochany Cabek. :3
[Obrazek: wcfrbp.jpg]
Niestety po tych zabawach źle się poczuł i.. zachorował. :< Jednakże jego dzielna mama wyleczyła go rutinoscorbinem. >D Papa choróbko. Diabeł
[Obrazek: 28arm0h.jpg]
Po kuracji synek zasnął, ale gdy się obudził.. ewoluował w.. Kuribotchiego!

A więc żegnam razem z mym maluszkiem, papa.

Wiadomości w tym wątku
Taki mały, taki duży może być panem o imieniu.. Cabek - Żeleczka - 01-04-2011, 20:23

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości