Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Musisz wejść, aby zobaczyć!
Serce 
[Obrazek: 2nitswh.jpg]

Dołączam do zabawy. Uśmiech

01.04.2011r.

Początek nowego życia... Czyż to nie cudne? Czyż nie cudne jest to, że z niczego tworzy się COŚ? Bycie autorytetem dla małego stworzenia, które dopiero co się urodziło jest czymś pięknym i wspaniałym. Można to uczucie doświadczyć w dorosłym życiu. Ale co z dziećmi? One w końcu też chcą być dla kogoś KIMŚ. Kimś niepowtarzalnym... Z myślą o nich powstała niezwykła zabawka o niepozornej nazwie - Tamagotchi. Postanowiłam więc, ów tego uczucia doznać i zaopiekować się małym stworkiem. Początki bywają trudne. Trzeba było nastawić godzinę, datę, ustawić datę urodzin, wypisać nasze imię... Potwornie dużo z tym roboty! W końcu się udało. Na malutkim ekraniku ujrzałam malutkie jajo. Było białe, z różowymi i niebieskimi plamkami. Skorupka zaczęła pękać. Powoli, stworek wygramolił się z jaja i popatrzył się na mnie wielkimi, błękitnymi oczętami. Okazało się, że to dziewczynka. Nazwałam ją Alice na cześć mojego ulubionego filmu pt.: "Alicja w krainie czarów".
- J-jestem głodna! - odezwała się malutka Alice rozszerzając jeszcze bardziej swoje wielkie oczy.
Czym prędzej dałam jej jeść. Zdziwiło mnie jej obżarstwo. Zjadła 10 hamburgerów 2 razy większych od niej! Oczywiście nie mam nic przeciwko temu - wręcz przeciwnie. Uważam, że dzieci aby rosnąć muszą dużo jeść. Uśmiech
Jeszcze dzisiaj część druga pamiętnika z życia malutkiej Alice. Uśmiech Pozdrawimy. Uśmiech
[Obrazek: rwlzzs.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Musisz wejść, aby zobaczyć! - sPinka - 01-04-2011, 17:51

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości