Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatch z okazji dnia kobiet - zaczynamy :)
Po pierwsze i najważniejsze, bardzo przepraszam, że nie miałam czasu, żeby ostatnio hatchować. D: Dobra zaczynam. C:

~Migawki z życia Poppy i małżeństwo.

Pamiętacie, jak żyła Poppy?
Najpierw była malutką dziewczynką marzącą o życiu gwiazdy, chodziła do przedszkola i wciąż wspomina dni, które spędziła z przedszkolanką. Chodziła do szkoły muzycznej, gdzie zdobyła przyjaciółki. Poppy wydoroślała i stanęła przed jurorami. Kiedy jej się nie udało zostać gwiazdą zrozumiała, że trzeba dążyć do celu, nawet kiedy wydaje się to niemożliwe. Dzisiejszego dnia, o 12:30 Poppy odwiedziła swatka, Guitartchi.
Poppy nerwowo czekała, kogo przyprowadzi Guitartchi. Poppy była przerażona i bała się, że będzie musiała poślubić Gozarutchiego. Patrzyła na drzwi, jakby to miało trwać wieczność i czekała. Zza drzwi wyjrzał Mametchi. Poppy niepewnie spojrzała na niego. On także. Gdy zobaczyła jego przenikliwe, troskliwe oczy, zrozumiała, że będzie on wspaniałym mężem. Guitartchi niecierpliwie spytała:
- Poppy, czy to ten jedyny, czy nie? Możesz się trochę sprężyć, bo spieszę się na obiad,a moja mama dostanie szału jak się spóźnię.- narzekała Guitartchi.
- To on.- nieśmiało powiedziała Poppy.
- Miło mi Poppy. Jestem Jack.
Poppy bardzo się ucieszyła. Od zawsze podobało jej się imię Jack.
Guitartchi odeszła, a nad Poppy i Jackiem pojawiły się małe serduszka, a potem jedno, ogromne serce. Na niebie były fajerwerki a na ekranie pojawiło się jajko.
Młodzi państwo Dine przyglądali się jajku. Po chwili wyskoczył z niego mały, czarny chłopiec! Oczy miał po tacie. Wielkie oczka zasłaniały mu prawie całą głowę. Był też słodki, jak mama.
Państwo Dine zastanawiali się jak nazwać maleństwo. Babcia (czyli ja) dała im pomysł. Mały będzie nazywał się Leo. Ale nazwać dziecko można niestety później, więc chwilowo jest bezimienne. Ale i tak wszyscy będą się do niego zwracać Leo.
Teraz Jack ogląda jak Poppy gra na gitarze, a Leo tańczy i słucha. Jack uważa, że Leo będzie bardzo uzdolnionym chłopcem. I że też będzie miał wspaniałą żonę, przykładem jest Poppy.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To już koniec hatcha Poppy. Mam nadzieję, że podobał się wszystkim, którzy czytali moje wpisy. Ten czas, który spędziłam na hatchowaniu był bardzo miły, więc zapraszam innych do hatchowania, jak będzie okazja. C:

Żegnamy, ale nie po raz ostatni,
Scalee, Poppy, Jack i Leo.

[Obrazek: PYf9yLD.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: Hatch z okazji dnia kobiet - zaczynamy :) - kurolove - 08-03-2011, 14:10
RE: Hatch z okazji dnia kobiet - zaczynamy :) - kurolove - 09-03-2011, 07:54
RE: Hatch z okazji dnia kobiet - zaczynamy :) - kurolove - 10-03-2011, 16:06
RE: Hatch z okazji dnia kobiet - zaczynamy :) - kurolove - 11-03-2011, 14:49
RE: Hatch z okazji dnia kobiet - zaczynamy :) - kurolove - 12-03-2011, 12:41
RE: Hatch z okazji dnia kobiet - zaczynamy :) - kurolove - 14-03-2011, 14:02
RE: Hatch z okazji dnia kobiet - zaczynamy :) - Scalee - 21-03-2011, 14:50