09-03-2011, 17:11
Ach Lyree, Lyree, co z ciebie wyrośnie?... - popołudniowe perypetie małej Hitodetchi~
- La la la la la, la la, la la...
^ Tak, to Lyree tak pięknie ćwiczy. ^-^
Postanowiła zostać w przyszłości piosenkarką i założyć własny, supermegaodlotowy zespół o nazwie... Angels (
) lub Devils (
). A może jeszcze coś innego. (;
Cóż, żeby Lyree spełniła swoje marzenia musi ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Jeśli chodzi o śpiew - jest wspaniale, gorzej z punktami (Thone: 65 Rhythm: 81 Original: 80), ale myślę, że sobie poradzimy. ^^
Lyree wyrzuciła Dina na śmietnik. Powiedziała, że go już nie lubi. Nie wnikałam - bo i po co? Zaczęła natomiast pałać (znów) sympatią do konika, któremu dała na imię Inka.
Obecnie mała Hitodetchi jest zainteresowana muzyką rock 'n' roll, ale nie ma jeszcze ukształtowanego gustu muzycznego.
Oprócz marzeń o karierze Lyree ma jeszcze jedno pragnienie, chce wyrosnąć na Violetchi. Ucieszyłam się słysząc to, bo Violetchi to jedna z moich najulubieńszych Tama-postaci.
O, pojawiły się jakieś drzwiczki - to łazienka. Wygląda na to, że Lyr będzie się teraz kąpać. c:
- La la la la la, la la, la la...
^ Tak, to Lyree tak pięknie ćwiczy. ^-^
Postanowiła zostać w przyszłości piosenkarką i założyć własny, supermegaodlotowy zespół o nazwie... Angels (
) lub Devils (
). A może jeszcze coś innego. (; Cóż, żeby Lyree spełniła swoje marzenia musi ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Jeśli chodzi o śpiew - jest wspaniale, gorzej z punktami (Thone: 65 Rhythm: 81 Original: 80), ale myślę, że sobie poradzimy. ^^
Lyree wyrzuciła Dina na śmietnik. Powiedziała, że go już nie lubi. Nie wnikałam - bo i po co? Zaczęła natomiast pałać (znów) sympatią do konika, któremu dała na imię Inka.
Obecnie mała Hitodetchi jest zainteresowana muzyką rock 'n' roll, ale nie ma jeszcze ukształtowanego gustu muzycznego.
Oprócz marzeń o karierze Lyree ma jeszcze jedno pragnienie, chce wyrosnąć na Violetchi. Ucieszyłam się słysząc to, bo Violetchi to jedna z moich najulubieńszych Tama-postaci.
O, pojawiły się jakieś drzwiczki - to łazienka. Wygląda na to, że Lyr będzie się teraz kąpać. c: