18-02-2011, 20:22
SakuNoTora napisał(a):Twoi rodzice pracowali cały dzień, więc nie mogłaś się pochwalić otrzymanym listem. Z lekkim smutkiem, ale bardzo podekscytowana poszłaś do salonu w oczekiwaniu na rodzicieli.Wybiegłam z domu. Nie mogłam się spóźnić. Miałam lekki problem z dostaniem się na ulicę pokątną, ale na szczęście zdążyłam przed mamą. Ruszyłam przed siebie. Nie byłam tam pierwszy raz, jednak teraz wyglądało to znacznie cudowniej niż zazwyczaj. Mamę spotkałam w dziurawym kotle, stamtąd poszłyśmy na wielkie zakupy. Kupiłyśmy książki, kociołki, eliksiry, i wszystko co potrzebne. Chciałam mamę namówić na kotka (a nawet na mysz!), lecz mama została nie ugięta. Powiedziała, że mamy sowę i ona będzie mi towarzyszyć. To nie fair. Moja siostra ma własną świnkę morską, a ja nawet szczura mieć nie mogę! No, cóż, pozostaje mi rodzinna Ifla.
Byłaś przyzwyczajona do zostawania w domu, rodzice pracowali latem, zimą... praktycznie bez ustanku.
Na szczęście, Twój tata wrócił dziś z pracy wcześniej. Gdy tylko usłyszałaś szczęk klucza w drzwiach rzuciłaś mu się na szyję i poinformowała go o liście.
Tata bardzo się ucieszył i wysłał sówkę do mamy (nie obyło się bez zadrapań, nie wiedział jak się ma z nią obchodzić, w końcu był mugolem).
W odpowiedzi otrzymaliście tylko nabazgrane w pośpiechu słowa "Pokątna, za 10 minut".
![[Obrazek: e16h3q.jpg]](http://i43.tinypic.com/e16h3q.jpg)
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3