13-10-2010, 20:51
sajmon napisał(a):...Midlana napisał(a):Spać mi się chce. XDsajmon napisał(a):Ou, nie!Bart Simpson napisał(a):XDDnana chan napisał(a):* Ma wolne od soboty * MUAHAHAHA!Midlana napisał(a):Łóchó. : Dnana chan napisał(a):Wolneeeeee! C:Color napisał(a):Zajebiśszcie. : Dnana chan napisał(a):HerbataTea napisał(a):Jutro mam wolnee! : Dniunilove6 napisał(a):Bart Simpson napisał(a):niunilove6 napisał(a):*żyg*MichuPychu napisał(a):Shana napisał(a):Ale zwała, to się bedzie tak cały czas rozciągać, aż w końcu wybuchnie :Dniunilove6 napisał(a):Końca nie widać! XDUra napisał(a):Shana napisał(a):Gdzie w środku?sajmon napisał(a):Co jest tam w środku? : OUra napisał(a):sajmon napisał(a):To o której ty człowieku ze szkoły wracasz? A moze jaja sobie robisz?MichuPychu napisał(a):Tea, jaja sobie robisz? o3oHerbataTea napisał(a):Ciekawe czy to się zakręci też w drugą stronę.sajmon napisał(a):HerbataTea napisał(a):sajmon napisał(a):niunilove6 napisał(a):MichuPychu napisał(a):Ura napisał(a):~Zuza~ napisał(a):Sssij to, pij to, gryź to, zimne, Crushers!Shana napisał(a):Szybciej!Bou7 napisał(a):XD~Zuza~ napisał(a):Jeszcze po cycacie , jeszcze pocycacie! XDDDShana napisał(a):Dalej, dalej!~Zuza~ napisał(a):Jeszcze po cytacie, jeszcze po cytacie!Bou7 napisał(a):Jaki zaciesz xDUra napisał(a):Znacie chyba tą grę. Robimy jak największy cytat. Tzn. ja piszę ten post, ktoś po mnie mnie cytuje i coś od siebie dopisuje i tak cały czas, aż cytat rozciągnie forum. Wtedy zaczynamy nowy.Jeej! Uwielbiam to XD
Haha ale to śmiesznie wygląda :>
Właśnie! Jak piramida od góry!
No, jak zwykle. ; D
Będzie śmiesznie!
Tea, w szkole jesteś?
Nie, mam na 13.40 do szkoły xD
Myślę, że druga opcja.
W piramidziee! xD
Wybuchnie cuksaami!
*łapie rzygi i wyrzuca*. Kupujesz mi nowe ręce!
*Je frytki*
Ja też. ^ ^
Kamil, szpan? XD