15-11-2010, 09:10
AnnMarioll - tu za wszystko i jeszcze więcej. Osoba, jak sądzę, mi najbliższa. Bez niej to jak bez ręki. <3
Za gadanie przez telefon na wakacjach po 30 minut, za pisanie esemesów, za Oskara, za Miśka, za anime, za to, że jesteś tak oddaną przyjaciółką. Mogłabym tak dziękować do godziny dwudziestej. Kocham Cię. (;
Łukasz - bejbeee. (;
Tobie też za całokształt, za smsy, za gadanie na gg, za chowanie się pod biurkiem, za śmianie się z różnych rzeczy. XD Ciebie też kocham. : >
OsuMesu - Tobie też za wszystko no. <3
Zawsze, wiecznie, love. <3
Inka - za gadanie na gadu, za nasze kłótnie, za esemes: Inka! Jestem w Bydgoszczy! Ty: Ale gdzie? Ja: Nie wiem! XD
Cheerful - za ogół. Kocham. <3
Xero - Oskaaaa(...)aaar.
No za rozmowy na gadu, momenty kiedy mnie tak wkurzałeś, za smsy, za to jak Ann była na Ciebie ostro wkurzona, za to wszystko. <3 Jasne, że uwielbiam.
Kamil - za te kilka rozmów na gg. : >
Ex. - za Głowno, za tą przyjaźń co kiedyś była. (;
Nana - pokenana! XD
Za wszystko. Kocham. ;3
Lyrr - Tak jak u Ann - u Ciebie wymieniałabym do dwudziestej, kocham Cię. <3
Michu - za tą radę i że jesteś taka miła. :>
Ejtis - jojojojo. Za Xera, za rozmowy, za ogół. :>
Yas - myślę, że my to mogłybyśmy się przyjaźnić, bo bardzo dobrze mi się z Tobą gada. I za te rozmowy dziękuję!
Wszyscy? XD
Za gadanie przez telefon na wakacjach po 30 minut, za pisanie esemesów, za Oskara, za Miśka, za anime, za to, że jesteś tak oddaną przyjaciółką. Mogłabym tak dziękować do godziny dwudziestej. Kocham Cię. (;
Łukasz - bejbeee. (;
Tobie też za całokształt, za smsy, za gadanie na gg, za chowanie się pod biurkiem, za śmianie się z różnych rzeczy. XD Ciebie też kocham. : >
OsuMesu - Tobie też za wszystko no. <3
Zawsze, wiecznie, love. <3
Inka - za gadanie na gadu, za nasze kłótnie, za esemes: Inka! Jestem w Bydgoszczy! Ty: Ale gdzie? Ja: Nie wiem! XD
Cheerful - za ogół. Kocham. <3
Xero - Oskaaaa(...)aaar.
No za rozmowy na gadu, momenty kiedy mnie tak wkurzałeś, za smsy, za to jak Ann była na Ciebie ostro wkurzona, za to wszystko. <3 Jasne, że uwielbiam.
Kamil - za te kilka rozmów na gg. : >
Ex. - za Głowno, za tą przyjaźń co kiedyś była. (;
Nana - pokenana! XD
Za wszystko. Kocham. ;3
Lyrr - Tak jak u Ann - u Ciebie wymieniałabym do dwudziestej, kocham Cię. <3
Michu - za tą radę i że jesteś taka miła. :>
Ejtis - jojojojo. Za Xera, za rozmowy, za ogół. :>
Yas - myślę, że my to mogłybyśmy się przyjaźnić, bo bardzo dobrze mi się z Tobą gada. I za te rozmowy dziękuję!

Wszyscy? XD