13-12-2019, 13:14
Jeju, same dobre rzeczy. <3 Ja mam za dużo gier na razie, następny goal to dopiero Animal Crossing, bo muszę skończyć jeszcze Shield, Yoshiego i Link's Awakening. XD Ale Mario Kart, jeju. Nie mam go ale tak mnie korci, bo go miałam, ale zostawiłam siostrze i tak bym chciała znowu, ale go ograłam chyba i tak dość dużo. XDDD Ale fajnie i tak, strasznie mnie cieszy, że kolejne osoby będą mieć możliwość doświadczyć te gry po raz pierwszy. Granie w Breath of the Wild po raz pierwszy, jakoś w lipcu 2017, czyli już chwilę po premierze... dosłownie jakiś tydzień wakacji nie istniałam, po prostu grałam non-stop. XD Chyba żadna inna gra nie wciągnęła mnie aż tak mocno jak BoTW wtedy. I mocno polecam kupić DLC wcześniej niż później. Może to zależy od osoby, pewnie są ludzie co wolą najpierw przejść grę vanilla, ale ja trochę żałuję, że nie miałam dodatku wcześniej, tak jakoś w mid-late game, bo jak ja grałam pierwszy raz to jeszcze całe DLC nie wyszło. Mimo wszystko posiadanie go wcześniej jest spoko, bo i tak najistotniejsze rzeczy można dopiero zrobić po przejściu dużej części gry, ale kilka bonusów można znaleźć wcześniej i to jest fajne. c; To bawcie się tam dobrze i łapcie Galarian Ponyty. :'D
![[Obrazek: PYf9yLD.png]](https://i.imgur.com/PYf9yLD.png)