04-07-2019, 05:09
@Marta, nahhh, proszę, nie martw się tłami na zdjęciach - myślę, że w pamiętniku dużo ważniejsze jest wyraźne uchwycenie danego momentu na ekranie, no a Tobie wychodzi to naprawdę bardzo, baaaardzo dobrze.♥ Anyhooo, uwielbiam animacje sezonowe w Meetsach (chociaż mnie też zimowa niesamowicie irytowała, duh), szczególnie letnia strasznie przypadła mi do gustu, ale zastanawiam się, czy nie przegapiłem przypadkowo wiosennej animacji, no bo w ogóle jej sobie nie przypomina, huh?? Pamiętasz może, czy w ogóle jakaś tam się pojawiła?
No i aaaaaaa, naprawdę nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak Orion i Nimbus będą wyglądać, gdy podrosną, gdyż ponieważ bo, na ten moment wyglądają przeuroczo, hahah!;_______________;
Przez Ciebie mam ochotę włączyć Meetsa, ale musiałbym pomóc mu umrzeć, no bo mi się zbugował, meh.
No i aaaaaaa, naprawdę nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak Orion i Nimbus będą wyglądać, gdy podrosną, gdyż ponieważ bo, na ten moment wyglądają przeuroczo, hahah!;_______________;
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)