13-05-2019, 15:26
@Lajri, mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości uda Ci się przygarnąć tą konkretną obudowę do swojej kolekcji. Tbh dosyć często widzę ją na eBayu, no więc wydaje mi się, że wcale nie jest rzadka?:) Anyhooo, trzymam kciuki!!♥
@akaiowy, przede wszystkim - DZIĘKUJĘ! Hmnh, powiem Ci, że jakiś czas temu, głównie z nudówwcale nie w pracy, nie , przeczytałem sobie od nowa wszystkie tamagoczowe pamiętniki jakie mamy tutaj na forum, no i większość użytkowników, krótko po premierze P's, chowało tą wersję do pudełka. Dopiero po którejś tam generacji i przerwie czy dwóch, ludzie zaczęli zmieniać zdanie o tej wersji. Wydaje mi się, że P's po prostu.. umn, no nie wiem, wymaga kilku spokojnych podejść i dłuższych chwil, żeby je polubić? Więc no, mam nadzieję, że w przyszłości dasz tej wersji jeszcze jedną szansę.:) A jeżeli mimo wszystko Ci się nie spodoba - trudno, jest przecież tona innych, fajnych no i kolorowych tamagoczów.:)
@akaiowy, przede wszystkim - DZIĘKUJĘ! Hmnh, powiem Ci, że jakiś czas temu, głównie z nudów
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)