07-05-2019, 15:22
Tbh, gdy zobaczyłem grafiki promujące po raz pierwszy, pomyślałem sobie, że to po prostu nowe Station które gdzieś tam będzie dostępne stacjonarnie w Japonii, no i zajęło mi kilka sekund, nim dotarło do mnie, że to jednak pudełko nowego tmgc, lmao. Mam przeogromnie mieszane uczucia - na pewno nie podoba mi się opakowanie (no chyba, że w środku będzie wpychane czymś po brzegi), tj. wszystkie pixelowe grafiki, holo papier i przeźroczysty plastik prezentuje się absolutnie prześlicznie, ale jezzzzz, toniemy w plasitku, po co go jeszcze dokładać w takich ilościach? Nie podoba mi się też nazwa, która chyba w ogóle do niczego nie nawiązuje, chociaż to raczej drobny szczegół.:) No i jest mi troszkę przykro, że jest to jednak (prawdopodobnie) po prostu kolejna odsłona Meetsa - gdzieś tam Bandai zapowiedziało, że pracuje nad nową, angielską wersją i miałem nadzieję, że to jednak faktycznie będzie zupełnie nowe tmgc. Mam nadzieję, że Tamagotchi On nie oddziedziczy wszystkich bugów po Meetsie.
Mimo wszystko wydaje mi się, że jestem jednak szczęśliwy - głównie dlatego, że taka informacja świadczy o tym, że Tamagotchi jeszcze nie wybiera się na emeryturę.:) No i wydaje mi się, że jeżeli cena drastycznie nie podskoczy - kupię sobie tą wersję. A już na pewno kupiłbym, gdyby Tamagotchi On trafiło do Europy. Jeżeli jednak zaczną się jakieś problemy z dostępnością czy ceną - chyba odpuszczę, duh.
Przy okazji - czy tylko ja absolutnie nie potrafię wyobrazić sobie widoku kolorowego tmgc w europejskim, ba, polskim sklepie?? ;______;
Mimo wszystko wydaje mi się, że jestem jednak szczęśliwy - głównie dlatego, że taka informacja świadczy o tym, że Tamagotchi jeszcze nie wybiera się na emeryturę.:) No i wydaje mi się, że jeżeli cena drastycznie nie podskoczy - kupię sobie tą wersję. A już na pewno kupiłbym, gdyby Tamagotchi On trafiło do Europy. Jeżeli jednak zaczną się jakieś problemy z dostępnością czy ceną - chyba odpuszczę, duh.
Przy okazji - czy tylko ja absolutnie nie potrafię wyobrazić sobie widoku kolorowego tmgc w europejskim, ba, polskim sklepie?? ;______;
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)