08-02-2019, 15:02
@Katechi, cieszę się, że tak myślisz!! Obiecuję, że jak tylko włączę sobie jakieś v3, to machnę fabularną notkę w pamiętniku!8)) Anyway, na śmierć zapomniałem, że w ogóle Twoja obecna postać.. uhh, istnieje? Myślę, że mimo wszystko, Eziowi jest naprawdę do twarzy w takim wdzianku. Wiesz, jestem przekonany, że jego malutkie macki mogłyby znaleźć zastosowanie w mafijnej rodzince. Może i nie sprawdził się w korporacji, ale umn, no nie wiem, na pewno istnieje dla niego jakieś tam inne zajęcie. Znaczy się, mam nadzieję? O, wiem, wiem, ja wiem, o!! Napisałaś, że nie do końca przepadasz za jego atenkami na głowie, ale może właśnie w tych antenkach tkwi nadzieja na przyszłość Ezia? Może sprawdziłby się jako szpieg rodziny?8)) Jestem przekonany, że te antenki potrafiłby przechwycić niejedną, ściśle tajną, rozmowę!>:D
+ Naprawdę uwielbiam Twoje EnTama, no i totalnie zgadzam się z @Lajri - pasujący kolorystycznie breloczek jest przecudowny!!
+ Naprawdę uwielbiam Twoje EnTama, no i totalnie zgadzam się z @Lajri - pasujący kolorystycznie breloczek jest przecudowny!!
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)