29-01-2019, 20:38
Jjsdbgbdfhgbgbsdnjgbsadgubg, ile postów, aaaaaaaaaaaa, dziękuję Wam!!♥;______________;
@Lajri, powiem Ci, że o ile wcześniej tak raczej no nie do końca przypominała mi jajko w spodniach, tak teraz, gdy znowu podrosła, jezzzzzz!! Zobacz sama, wygląda jak rozgotowane jajko, lmao:
No i dziękuję, naprawdę się cieszę, że podobają Ci się tła na zdjęciach!!c:
@Katechi, same!! Wydaje mi się, że śpiewanie bobasowi miałoby znacznie większy sens, niż podawanie tabletek.:< Anyway, trzymam kciuki za poszukiwania idealnego tła, hahaha! Powiem Ci, że przynajmniej dla mnie, szukanie tła do zdjęcia to najlepsza część tamagoczowej fotografii. No i hej, nie smutaj, jestem pewien, że uda Ci się odratować to P's które sobie kupiłaś.♥
@Albert, dsjgbjdbsafgjbajdsbgjsg, dziękuuuuję!!
@Michu, dziękuuuuję!! Obiecuję przemycić dla Ciebie kilka paczek chusteczek.8))
@Viktor, nie miałem pojęcia, dziękuję!!:DD No i H5!!
@Inka, Ty tutaj??♥;______________; DZIĘKUJĘ!♥♥
@Marta, też tak myślę!!:D Dziękuuuuję!
@Lajri, powiem Ci, że o ile wcześniej tak raczej no nie do końca przypominała mi jajko w spodniach, tak teraz, gdy znowu podrosła, jezzzzzz!! Zobacz sama, wygląda jak rozgotowane jajko, lmao:
No i dziękuję, naprawdę się cieszę, że podobają Ci się tła na zdjęciach!!c: @Katechi, same!! Wydaje mi się, że śpiewanie bobasowi miałoby znacznie większy sens, niż podawanie tabletek.:< Anyway, trzymam kciuki za poszukiwania idealnego tła, hahaha! Powiem Ci, że przynajmniej dla mnie, szukanie tła do zdjęcia to najlepsza część tamagoczowej fotografii. No i hej, nie smutaj, jestem pewien, że uda Ci się odratować to P's które sobie kupiłaś.♥
@Albert, dsjgbjdbsafgjbajdsbgjsg, dziękuuuuję!!
@Michu, dziękuuuuję!! Obiecuję przemycić dla Ciebie kilka paczek chusteczek.8))
@Viktor, nie miałem pojęcia, dziękuję!!:DD No i H5!!
@Inka, Ty tutaj??♥;______________; DZIĘKUJĘ!♥♥
@Marta, też tak myślę!!:D Dziękuuuuję!
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)